Monday, June 15, 2009

terima kasih cinta..



semlm besday precious dan hari ini besday huby..


masih segar dlm ingatan...


ketika selamat melahirkan precious huby cium kat dahi sambil mengucapkan terima kasih kerana memberi hadiah yg sgt special sempena besday dia 23 tahun yg lalu.. *kisah lama ni ekeke :p


takdir yg sgt indah..huby lahir 16 jun & precious lahir 15 jun :)
happy birthday & happy father's day..


terima kasih atas segalanyer & 'abah' mmg d'best in d'world...!!
doa kami semua yg baik-baik belaka,semoga kasih syg kita abadi hingga ke syurga abadi.amin


jom jom kita celebrate ... * sape yg nak belanja nih??


mesti aan sedeh sbb dia kena korek tabung ^_^




sharing is caring so korek tabung laa.. :p



17 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Birthday utk Hubby Kak Chombi!!

Moga MURAH REZEKI & PANJANG USIA..

Leh bawak kak Chombi pi makan angin lagi.... hehhehehe :P

echah_syed said...

mama >> amin..:)

thnx atas doa mama.

SYAbAR said...

Happy Birthday dari saya juga... Moga kasih suami Echah pada isteri dan anak2 berpanjangan, segar-bugar dalam kemesraan selamanya. Amin

echah_syed said...

syabar >> amin ya rabbal alamin :)

thnx beb..

cerpelai said...

Gua tumpang mengucapkan selamat hari lahir buat ketua rumah Combi tu..!!

Sampai korek tabung??
Nak beli jet pejuang ke?
Kehkehkeh..

echah_syed said...

cerpelai >> thnx bro..

kalo jet pejuang kena rompak bank negara! huhh.. :p

Anas said...

salam..terima kasih sbb lawat blog saya.

Intan Rosnitta said...

Salam Kak Combiku,

Happy belated bday to cik abang & precious.

Moga bahagia selamanya..

;)

kuIna LadyInRed said...

epy father day tuan syed...
boleh ker mcm tu combi... hehehe..

echah_syed said...

anas >> ur welcome :)

echah_syed said...

intanku >> rindu kat dia.. *hugs

thnx intan..

semoga semua urusan intanku dipermudahkan yg esa.

echah_syed said...

kuina >> thnx kuina.. :)

mcm formal kat opis pulak heheh :D

izan said...

combi,

zan sekarang minat tul ngan exora, minat tengok aksesori dia.... kalau lalu tepi mesti zan toleh ... geram...

hari berganti hari bulan berganti bulan tahun berganti tahun... apa pun mudahan hubby combi diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.

p/s: combi ada hari tak diet ker... huhu zan pun sedang dlm proses mengurangkan.

echah_syed said...

izan >> exora mmg cun kalo nak rasa selesa bila traveling tp tempat brg kecik so tak bole traveling ramai2 takde tempat letak beg ler pulak.. :)

apapun setakat nak pusing2 town bole ler naik ramai2.. :D

keta impian combi honda CRV..mane tau kot ade rezeki nak gak rembat satu..berangan!

thnx zan atas doa tu..a'ah lupakan diet sbb nak mkn beriani :p

kak ina kl said...

salam combi..happy birthday buat hb kamu...semuga di limpahkan rezeki dan semuga bersama ke akhir hayat..

echah_syed said...

kak ina >> amin.. :)

timakasih atas doa tuu.

Amer Rezza said...

Hi if you're free, please visit my new His Ministry, by Amirul Rezza. And what's special is, no government tax applied! :)