Wednesday, March 23, 2011

besoknya...hari kekasih :)

3 jenis kek yg berlainan dari promenade hotel...berbaloi selepas 7pm ada diskaun 40%

hero dihati mama...

tumpang sekaki walaupun birthday dia jun nanti...tak sabo nak tua hok3

happy birthday sayang...dah 19 tahun anakanda ku.

tak perlu kata apa-apa...senyum :)

semoga diberi kesihatan yg baik,murah rezeki dan yang paling penting sentiasa berada didlm redha yg esa.amin


precious punya...mau jua :p

kasih mama sampai ke syurga...

LOL...takmo ketinggalan jugek :p

senyum...boleh pun [pak syed ni kalau bergambo susah nak senyum]

ola olaa... [nganga]

abah pun....ishhh :)

ek eleh...

peace ye precious... *.*



keterujaan maksimun....hohoho :D


jemput... :)


baki...tapau bawa balik rumah hehe...

13 haribulan februari,birthday bujang.besoknya 14 haribulan hari kekasih.wah beruntung la bujang bila dah ada kekasih nanti hok3... [ tak boleh sambut hari kekasih eh? okeh]

sebenarnya ni entri tertunggak sbb combi sgt bizi sekarang.berkemas nak pindah rumah.adui rasa nak demam lah tengok barang bertimbun satu rumah.semoga semuanya dipermudahkan ALLAH swt.

layan jer...

8 comments:

kakcik said...

Masa menginap di Promenade minggu lepas, kakcik jeling2 juga kek yang ada 40% diskaun tu, tapi tak beli pun. :)

AbGJaS said...

hi combi,
kemesraan jelas terjalin - ciri2 keluarga bahagia tuu...

echah_syed said...

kakcik >> amboi kerap turun kk eh :)

echah_syed said...

abgjas >> timakasih...semoga keluarga kita diberkati selalu.amin

Pn. Liza Mahmood said...

Yonggg..., Penat ngemas eh? Nak nolong jauh, ate...

Happy belated birthday buat Dak Milo es ye. Belajo rajin2 ye Nakkkk...

echah_syed said...

yong liza >> timakasih bagi pihak :)

yong...penat giler [bahasa org mude]tolong doakan semua dipermudah yg esa pun dah cukup.

dak milo es skrg dah mula sibuk dgn exam dan assignmen.kena study smart dah tak bole suka suki lagi.

Dearie Pearls said...

bahagianyeeeeeeeeeeeeeer......

echah_syed said...

pearls >> alhamdulilah.doakan ye :)