Sunday, June 19, 2011

jun~bulan penuh kasih sayang *.*





rasa mcm pelancong pulak bila dah bersaing dgn pelancong yg bersesak disini haha :D

jln-jln carik mkn kat pasar ikan bakar dihadapan hotel le meridien..combi jarang datang ke sini tapi hari tu teringin pulak nak mkn ikan bakar.mmg tempat ni meriah waktu malam dan ramai pelancong dari semenanjung yg mkn kat sini.harga ikan bakar kat sini boleh lah tahan sbb yg penting suasana kat sini mcm tak pernah combi nmpk disemenanjung.

seafood bukit padang...halal weiii:)

sila-sila ya...precious~jgn lupa janji kita 24th jun nnt tau ^.^

tq bos...semuga dimurahkan rezeki.aminnn :)

~ Happy Birthday my love ~



happy birthday & happy fathers day darl~ alhamdulilah,sesungguhnya aku bersyukur ke hadrat mu ya ALLAH diatas kurniaan seorang suami dan abah yg terbaik utk anak-anak ku.semoga hidup kami dilimpahi kasih sayang mu ya ALLAH.amin

bulan jun sgt bermakna pada combi kerana precious lahir pada 15hb jun,pak syed lahir pada 16hb jun dan hari bapa disambut pada 19hb jun.so kami celebrate berganda-ganda hohoho :D

layan jerr...




3 comments:

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran to Precious & PAK Syed.

Selamat Hari Bapa. Semoga terus sejahtera dan bahagia.

“Bogel Menuju TUHAN” by Zahiril Adzim...

sebaliktabir said...

kasih sayang yg tiada batasannya kan kak... :)

Pn. Liza Mahmood said...

Happy belated birthday buat Pak Syed & Precious!

Minta maaf Yong, Teman ketinggalan keretapi...

Bahagia terpancar di mata... Yong sungguh bertuah!