Wednesday, May 13, 2009

taraaaaaaaaaa..!

dak cute ni yg belanja..erkkk kenyang :p

sadapp ai tell u..

ai pilih yg ini sbb ada cheese hehe..

kami mkn 2 org jek pastu tak abis terpaksa ler tapau..

sila-sila.. :D

besaunyer mangkuk seafood kari laksa nih ..hidupan laut kat dlm tu pun byk weii..

nmpk tak kotak merah ade bende berkilau tuu.. :)

tadaaaaaaaaaa..!

gift sempena mothers day...thnx dak cute muahhh!
sepasang earring impian aii cewahhh.. :p
cantek tak..??


dah lama combi tak hapdet..sebenarnyer skrg kawasan KK mengalami catuan bekalan eletrik sbb satu dari pencawang nyer tumbang akibat ribut taufan.so SESB bertungkus lumus memasang satu yg baru.sehingga akhir jun semua dijangka akan menjadi seperti sedia kala.harap begitu laa ekk.amin


korang nak tahu tak..??combi sgt gumbira skrg sbb dak cute aka precious sedang bercuti dan kami seperti biasa akan 'meronggeng' bersama dari satu shopin mall ke shopin mall yg lain utk menjamu mata sahaja ekeke *tp gatal gak tgn ni nak membeli disamping menjana ekonomi negara *alasan :p


tapiii..


rezeki jgn ditolak sempena mothers day combi dapat sepasang earring dari precious.dia tanya combi nak hadiah apa so combi ckp jer nak earring..hehe *dgn muka tak malu



sgt excited laa sbb precious hadiahkan brg yg mmg combi suka.walaupun kecil tp sgt bermakna.thnx darl.luv u so muchh!



layan jerr



43 comments:

SiS-lin said...

wah tahniah mama..dpt hadiah hr ibu lg tu....adehh bertuah sgguh mama..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

huhu!! cantik aa itu hadiah!! hihik.. pas ni kak chombi mesti melaram sakan... hihik!

cikgu panji said...

WOW....mengerlip le telinga Pn. Combi lepas ni.hehehe

TokNabe said...

baik je demam.... entri makan. Wow... anting2 meling...kata orang jawa.

Selamat Hari Ibu.

SYAbAR said...

Kalau la hari ibu tiap bulan diraikan... untung combi kalau camni selalu. Next time go for berlian pulak..... mana tau dapat!!! Bestnya

Mat Gebu said...

salam kak combi...alah hai baiknyaa pu3 combi tuuu....pstt kak, wajah koo aku tgk mcm kakak pada precious jeek....awet muda lahhh!!!.....feewett!!!

Dj Epoi said...

Salam...........Makan tak kesian siut!!!!! heehhehehe

Walaweiiiiiiiiii berat lah telinga pasnih hehehehehh

echah_syed said...

lin >> thnx lin.

harap2 dia mcm gini smpi bila2..amin :)

echah_syed said...

mama >> combi ni tak brapa sgt dgn emas sbb jarang pakai tp dah dia nak kasi alhamdulilah.. :)

kecik jek nih.

echah_syed said...

cp >> kilau dia smpi ke istana kuning woooo :p

echah_syed said...

tok >> lepas demam asik mkn jek adehh :p

meling??combi tak pernah dgr..tp dpt satu lg perkataan baru :)

echah_syed said...

syabar >> kalo tiap2 bulan harus tak dpt kot :p

berlian??wanita dgn berlian tak bole dipisahkan..cewahhh :D

echah_syed said...

mat >> agaknyer selalu sgt mkn ikan awet (ikan kering) smpi aku pun jadi awet ekeke :p

echah_syed said...

dj >> bukan berat tp rimas sbb jarang pakai earring..jakun sket :p

mkn bro jgn tak mkn ekeke :p

Abang Putra said...

Wah, dapat hadiah nampak. Untunglah jadi combi. ramai yang sayang. Oklah, saya hadiahkan kat Combi Helikopter yang diminta tu. Tapi yang pakai remote punyalah!

sebaliktabir said...

patut pung senyap jer... SELAMAT HARI IBU !

echah_syed said...

abg putra >> tuka heli dgn kete spot biru bole tak..?? :p

echah_syed said...

ST >> tu la pasal..3 jam siang & 3 jam mlm.sgtlaa menguji iman ku ini :(

thnx..slmt hari ibu gak kalo dah kawin..kalo blom kira advanced la nih :D

sebaliktabir said...

kawin sudah...masuk 4 tahun...
rezeki anak je belum lagi.. :-)

echah_syed said...

ST >> wahh hanimun lg laa nih.. :)

selamat berkeroje lebih kuat..hiks :p

kuIna LadyInRed said...

patut la lama ilang...

dak cute blanja tp income dr poket combi yer

newacx said...

Ai kak echah, nice presents you got there for mother's day :)

echah_syed said...

kuina >> tu la sebab musababnyer..

duit dia sendiri tu babe..terharuyer aku :)

echah_syed said...

newacx >> hi..thnx 4 droppin by :)

Lily.Lulu said...

happy mother's day auntie combi !!!

wahh .. bestnya dapat present dari precious yer

so sweet
:)

kak ina kl said...

salam combi..seronoknya dia dpt hadiah hari ibu...

jejalan ke mana lagi ni?tak balik ke kampung halaman ke?

emil @ mamamia said...

salam kak chombi..happy mothers day ya..

wow..ada suprise mothers day present la dia..cantik...so sweet la anak dara kak chombi

echah_syed said...

lily >> thnx lily :)

sweet ekk..suke sgt :D

echah_syed said...

kak ina >> a'ah mmg excited giler :)

ujung tahun baru balik lepas my bujang abis exam spm.

echah_syed said...

emil >>slm emil..

thnx emil..hepi mohers day gak utk emil :)

dah lama dia nak kasi gift tu tp combi suruh tgu smpi mohers day dulu :D

Mak Su said...

tomei yang comei :)

maksu sorang pun boleh kasik abis makanan2 tu... i enjoy eating :)

Ninie Shops *Tudung AND Others* said...

salam..jemput ke sales blog N-Style Busana ye..ada tudung baru..tq

izan said...

combi,

walaupun kecil tapi dekat dihati...

mesti lena tido malam kan... dapat sepasang anting2. yang penting zan tak buleh pandang hidangan combi tu... halar sedapnya la hai....

joegrimjow said...

buhgie je mak die
huhu
besh ni
sayng mak

kak ina kl said...

salam combi..kemanalah kamu pergi menghilangkan diri..berapa di gunung ke?

@cu SaYaNg said...

kak syabar,
sodap nye makan...huhuhu
jeles i..u dpt earing..hehehehe
sgt cantik

echah_syed said...

maksu >> samalaa kita tp aritu sbb ade kek tu yg cpt mual.. :(

echah_syed said...

ninie >> orait jom..!

echah_syed said...

izan >> nnt kalo jupe izan bole laa kita mkn smpi 'boncitt'..! :p

echah_syed said...

joe >> anak omak kan.. :)

thnx singgah sini.slm kenal..

echah_syed said...

kak ina >> ade ni.cuti sek nnt baru nak bertapa kat gunung..nak ikut tak?? :)

Adry said...

waaa bestnyaa... happy belated mothers day... hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

echah_syed said...

adry >> thnx adry :)