Monday, September 27, 2010

boring eh? tak lah... (*.*)

pantai bak-bak kudat~ berduaan dgn mu....cewahhh! ^.^

esplaned sidek~cahaya dilangit yg sgt indah diwaktu petang ketika matahari terbenam.... :)

cantek eh...

pulau kat belakang combi tu lah pitas..dari sini kena naik bot tapi jika berkereta boleh melalui kota marudu.

precious suka kudat~ tenang,aman dan yg penting tak sesak ketika nak ke sekolah.tak gitu darl? :)

suasana kat sini sgt damai...

best bila dapat dating macam gini...hahaha *terkenang semasa dolu-dolu*

hitam putih kehidupan~ hidup ini sangat indah jika kita saling melengkapi... (*.*)

my soulmate... ^.^

malam dikudat...hingga jumpa lagi :)

hujung minggu melawat precious lagi.jiran-jiran combi pun dah tahu.asal hilang jer kelibat kami mesti ke kudat atau keningau.kadang-kadang terasa masa begitu cepat berlalu...sedar-sedar sekarang kami tinggal berduaan.

boring eh?tak lah sebab combi masih punya rutin harian macam biasa dan hari minggu adalah hari utk melawat 'kawasan' hohoho :D

layan jerr...

*minggu ni dorang balik ke rumah sebab ada ^orang tu^ nak belanja makan...yeay! (*.*)

12 comments:

azieazah said...

COMBI, aku pun tingin nak macam hang. Bila tinggal berduaan leh dating selalu tanpa risau. Tapi anak aku ramai masih skulah dan masih dok harap aku yang masak....

Aku kalu dah pencen ker, nak round 1 Malaya. hehehehe.

Sapa kata boring tinggal berdua, best apa...

mummyseri said...

Salam syawal buat akak..lambat sket ucpnya:)..
kite baru sekali dua je g kudat, dah lama dulu..nnt bile2 nk kena jalan2 sana lagi..best tgk pic akak tu..

@cu SaYaNg said...

tenang & mendamai kan...sejuk je...

alidyangon said...

Waaaaa

Bestnya...

Dari Likas jauh tak?
Ada tempat makan tak?

echah_syed said...

azie >> tak lama lagi tu.anak-anak cepat membesar kan.

aku pun teringin jugak nak round semenanjung sbb dok sini lama sangat dah.

dah berdua mcm gini kena lah berbaik selalu sebab aku ni penakut sikit bab menjelang malam hohoho *pecah rahsia*

seronok bila berduaan beb saling teman menemani gitu (*.*)

echah_syed said...

acu >> sgt tenang sebab kudat jauh nun dihujung sabah.

echah_syed said...

alid >> jauh lah bro.dari kk hampir 200km jugak.

ada floating kat sini..boleh try hehe :)

echah_syed said...

mummyseri >> kalau nak release tension boleh gi sana.sangat aman tak sesak mcm kk.

boleh santai kat marina resort.

Kamsiah said...

ewaahhh combi..dia lagi sakan ye...hot kapel lg tu...

manje said...

cantik! bila lah manje nk g sabah ni ~

zeqzeq said...

esok esok..baru tiba nyusul

Butik Sayang said...

Salam perkenalan,

Wah...kelihatannya sangat romantik..... hmmm...keindahan alam yang perlu kita hargai.....