Tuesday, May 10, 2011

your love is oxygen...!

timakasih precious...kamu paling comel dihati mama dan abah :)

timakasih jugak kpd pak syed.mmg sporting giler.kalau tak caya cuba tengok pic kat bawah...dia pulak yg over hok3 :D

hok3...

your love is oxygen too...luv u so muchhh

ola olaa....

adedeh....candid nih :p

teringat kat bonda sbb masa kecik bonda selalu suapkan...tq darl :)

gelas besaq no..

lepas potong kek kami gi dinner kat sini saja... precious balik subuh jam 4.30am hari isnin ke kudat sbb nak celebrate mothers day dgn combi pada mlm minggu yg lalu.sampai kudat terus gi sekolah.timakasih diatas segalanya.doa mama tuhan murahkan rezeki anakanda ku selalu.amin


sayap bah...

pak syed pulak mcm omputih mkn western hok3...

sila-sila... :)


yg ni ai punya....nak jadi omputih jugak.maklumlah ai boleh order apa saja kan hohoho :D

timakasih sbb jadi sponsor.alhamdulilah kenyang.nx week mkn lagi sbb dak milo ais balik.yezzaaaa..!


selamat hari ibu kpd semua kawan-kawan disini.kita semua adalah ibu yg terbaik kpd keluarga kita.insyaALLAH

sedih sbb dak milo ais tak dapat join kami kerana dia tak dapat balik.pertama kali kami celebrate tanpa dia.apapun minggu ni dia janji nak balik so kena celebrate sekali lagi laa ye pak syed hehe.

timakasih diatas kasih sayang dari kalian semua.muahhh!

layan jerr..

8 comments:

kakcik said...

Combi dengan anak-anak, nampak macam adik beradik je. :)

Mak Su said...

'like'

macam kat FB plaks.

Happy mothers day

echah_syed said...

kakcik >> a'ah ramai yg ckp mcm gitu :)

echah_syed said...

maksu >> i like u bole? hehe :p

happy mama day to maksu jugak.

zeqzeq said...

Udara free

echah_syed said...

zz >> kalau kena bayar mesti ramai yg buat demo jalanan hok3... :p

maklumlah kita ni warga subsidi.

Pn. Liza Mahmood said...

Selamat Hari Ibu Yong!

Kasih sayang & ihsan anak2 terhadap kita, Ibu & Bapa mereka adalah lebih berharga drp hadiah2 yang ada kan?

Yong sungguh beruntung!

echah_syed said...

yong >> slmt hari ibu utk yong jugak.

alhamdulilah..tuhan kurniakan anak-anak yg baik yong.semoga dorang tak pernah lupa kpd kita kan yong.selalu pesan dgn dorang REDHA ibubapa adalah REDHA tuhan jugak.