Wednesday, May 2, 2012

k a m i...luv forever ^^


bila bertiga rasa tak lengkap,tapi kamu sentiasa dihati kami.kami sgt sayang kamu,sayang sangat-sangat,insyaAllah bila ada kesempatan kita tetap akan berEmpat kembali.

dulu masa anak-anak kecil "bila la anak aku nak besar ni.nanti bila besar jangan lupa mama dan abah ye" masa terlalu pantas sedar tak sedar mereka dah besar dan masa untuk bersama semakin menipis.apapun insyaAllah dimana mereka berada mereka tetap berkiblatkan mu ya ALLAH kerana didalam jiwa mereka telah tersemat hanya mu yg esa,amin

buat muka comel...tapi kamu sangat comel dihati kami,tc n luv u more darl ...

dialah "kamu" yg saya maksudkan diatas.dia anak yg baik dan saya sangat bangga dengan dia.sungguh! tak lama lagi dah nak exam so study smart darl dan jangan lupa solat mohon doa semoga dipermudahkan semua urusan dunia dan akhirat.orang yang sombong allah taala tak suka kerana dia maha pemurah dan penyayang,mohonlah padanya insyaAllah dia tak pernah menghampakan.cuti semester dah tak lama,nanti kita plan cuti yg best in d world! hoho ;D

hidup ini sangat indah!

8 comments:

@cu SaYaNg said...

seronok bila dapat berkumpul dengan semua ahli keluarga :)

azmiroy said...

anak adalah waris kita. Sudah tentunya kita akan berikan yang terbaik untuk mereka

Mak Su said...

all de best to anak echah_syed :)

faridmw said...

salam..

semoga berjaya dalam exam..

echah_syed said...

acu sayang >> bila sorang takde rasa mcm tak best ;(

echah_syed said...

azmiroy >> tanggungjawab parents sangat berat,semoga anak2 tak pernah lupa kpd kita bila dorang dah berjaya dlm hidup satu hari nanti.

echah_syed said...

maksu >> tq maksu.saya kembalikan doa itu kpd maksu juga.

echah_syed said...

faridmw >> insyaAllah,amin.