Wednesday, September 26, 2007

6 sbb DILARANG pilih suami orang..

sidia tidak akan berani membuat sebarang komitmen dgn anda>>seorg lelaki yg x bahagia dlm rumah tangga pasti akan terasa amat gembira bila dia diberi perhatian oleh wanita yg baru dikenali..tp percayalah itu hanya lah kata2 manis sekadar utk mndpt cinta anda!sanggup menipu isterinyer>>sikap x jujur sudah mmbuktikn yg dia akan mengulangi perkara yg sama kpd anda satu hari nnt!hubungan secara sulit>>membuat anda merasa lemas sbb dia takut diketahui isteri bila berduaan dikhalayak ramai!mampukah anda mencintainyer>>alasan utk tidak melukai hati isteri bkn lg alasan kerana dia mmg telah melukai apabila ada affair dgn anda!pemusnah rumah tangga org lain>>seharusnyer anda memahami perasaan wanita kerana anda adalah wanita yg dikurniakan perasaan kasih syg dan belas kasihan yg amat tinggi,sebaliknyer anda yg berkomplot merampas kasih syg seorang suami drp isteri dan anak-anaknyer..ingat,jika anda mengambil hak org lain,x mustahil hak anda dirampas satu hari nnt! masa itu emas>>jgnlah disiakan usia anda dgn menjalinkan hubungan yg sia-sia kerana anda hanya part time lover!maaf ye para suami~sekadar renungan dan muhasabah diri~

20 comments:

pReciOus shaRihaNa said...

mokcik vogue!
kalo duda ensem ble x?
huahuauha

sebol said...

tu la
kalau nak pasang lagi 1, biar terang-terang

echah_syed said...

precious>>duda emsemm?akan dpertimbangkn!!ekeke

echah_syed said...

sebol>>da plan ker?nnt jp ekk.ne c wawa nie..wawa!!!! rasa ko..:p

Jie said...

ooooo..ade petua utk jadi isteri bernombor ke ni..issshhh...kena Q nk ambek nombor ni combi :P

Nordin Sulaiman said...

Abg Putra sokong Sebol, macam mana kalau isteri pertama setuju? hehehe

Abang Long said...

Kita berusaha yang terbaik. Allah yang menentukan segalanya.

echah_syed said...

jie>> skali skala nk pesan utk diri sndri gak..

abg putra>>amboii stuju aje ekk :P

abang long>>sudah tersurat diazali..(tp dlm hati ttp x rela hukhuk)

UncleJ said...

kalau yg terjumpa dan terjatuh hati tu mcm Dato K mcm mana? jwb jgn tak jwb combi...ekekeke

echah_syed said...

unclej..ter>>yg disengajakan kot..cewahhh.

echah_syed said...
This comment has been removed by the author.
sebol said...

usaha tangga kejayaan.

nordinsulaiman:
Kalau isteri no 1 tak setuju, kita buat dia setuju, sekarang ni kan zaman web 2.0. BUat sahaja peraduan blog, yang kena buat karangan 'kenapa wawa kena setuju'.

heh

echah_syed said...

sebol>>idea yg baik tu u..moh kita buat..tp combi takut ko kena tido dlm kete jer hehehh..

- said...
This comment has been removed by the author.
- said...

Assalamualaikum.. org baru kat sini neh.. herm.. owner blog ni name combi ek? wah.. org penang ker nih, anyhow ape pandangan combi pasal

http://dsantai.blogspot.com/2007/08/poligami.html

salam ramadan kareem
dsantai

Jun :) said...

hmmm....no komen la..hehehhhee. sbb kalu nk komen, x cukup space combi..ekekekke

echah_syed said...

ustaz>>combi da tgk.. redha ALLAH adalah doa kita setiap solat 5x sehari smlm..ketentuan darinyer adalah hikmah yg tersembunyi :)

Anonymous said...

эротик видео бесплатно 3gp
секс истории зоофилы
силиконовые сиськи ru
ебут транса
разный секс

Anonymous said...

You are not right. Let's discuss it. Write to me in PM, we will communicate.

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum56-prostitutki-kharkova-i-oblasti.html]Проститутки Харькова[/url]