Thursday, September 6, 2007

miz my 'syg' ..

dah seminggu my syg kt melaka..miz him too much! org kata bila berjauhan dgn seseorg dan kita rasa cm x best>>nk kata demam mcm x demam,nk kata sakit mcm x sakit,x fokus laa..bkn x nk fokus tp x bole nk fokus..that means kita dah kena 'angau'hehehe>>yer ker?malunyerrr..tp itu la yg combi rase rite now..perasaan cmni biasanyerr utk org yg sedang dilamun cinta..ekekeke.tp combi pun dok bercinta jugak walaupun dah 22 thn bersama..>>lama tu ekk..alhamdulilah..smpi skrg pun masih bercinta,ttp bercinta dan akan kekal bercinta..insyaALLAH.amin

4 comments:

Zana Sadri said...

salam combi. nie kunjungan balas namanyer. ekekeke..

22Thn??? wawawa... lama tu ek? sure anak dah besau pjg dah nie :D

sonok gak tgk gambo2 yg gemilang itu.. terasa merdekanya kita n bertuahnya kita skang nie kan :D

echah_syed said...

ws zana..tima kasih zana..cm best tgk pic merdeka kt mane2 jer nwspaper sume pic merdeka aje.22thn cm x cayer la zana..cptnyer mase berlalu tau..anak combi 0ne pair je..kakak tu kt uitm skrg..adik baru form 3..alhmdulilah.dlm perut tu anak zana yg kedua?>coming soon!

Jie said...

Salam combi, salam kenal...

22thn....saya tak lama lagi 16thn.

pun masih bercinta...dah moga tetap bercinta keakhir hayat.

echah_syed said...

jie..slm kenal..16 thn ekk.tahniah n alhamdulilah sume ngn izinnyer..tetap bercenta hingga ke syurga..amin