Thursday, September 27, 2007

~teka teki~

combi pernah tanya soalan ni kt huby n my kids>>cmne nk hentikan air terjun yg mengalir deras satu anugerah ilahi yg sangat unik~kebetulan kami mmg berhenti rehat sambil mencecah kaki dan tgn kt dalam air yg sejuk ditepi jln on da way nk g kundasang..dorang sume terdiam..pandang combi cm pelik..mayb dorang ingt x betol ke dia ni!sorang pun x bole jwp sehingga combi teeettt(raja lawak astro..c yusri punye tag line)bila combi kasi jer jwpn sume pun senyum kambing ,kuda..ntah pape lg..kalo korang tau jawap lehhh..tp xde adiah la cm sebol tue..cz dia koyoo..hehehh>>ampun sebol :D

11 comments:

UncleJ said...

ish..susahnyer tekateki combi nih...surrender saya..taktau jwpn ler..ok apa jwpnnya combi? hehehe

echah_syed said...

ne leh kasi tau skrg..nnt ekk :P

arsaili said...

since saya minat ambik gambo..saya guna camera digital saya.berhenti la air terjun tu..ahaks

Jie said...

teka teki ke....tanya nk jwp yg realiti?

echah_syed said...

jie>>elehh tatau la tue..:P

zawahil-nor said...

Runtuhkan gunung ke, bukit ke,so takleh le dia nak terjun lagi. hehe

echah_syed said...

huhuhu..bole wat cm tu panji :P

DUNIABUDIN said...

Saya tau jawapan dia, tapi tak mau jawab sebab tak ada hadiah.. kacang je...

echah_syed said...

budin>>kalo "kacang jer"jwp laa hehehh :D

pReciOus shaRihaNa said...

kalo dpt jwb...
elaun aidilfitri naik lagi x?
ekekekek

echah_syed said...

precious>>MATIrealistik tol la dak nie..rotan kang :P