Monday, September 17, 2007

PMR dua minggu lagi..

combi dok mengira hari ni..bkn nk 'beranak' la..hehe tp anak bongsu combi nk exam PMR laa.risau sesangat ni sbb dia ni study ado jer..kdg2 combi terpikir gak org ckp anak lelaki ni bab study x sama cm anak pompuan..mayb anak pompuan ni dia dah tahu future>maklumlah kalo x keje bila kawin asik dok mnta duit huby..borink gak ekk..kalo huby yg 'pemurah' alhamdulilah..tp kalo yg tangkai jering sendri mau ingat laaa..dua minggu lg ni PMR..nmpknyer mama dia yg demam exam ni..bln ramadhan al mubarak ni combi berdoa sumenyer akan berubah menjadi lebih baik..amal,budi pekerti,rezeki..ape lg ekk badan kot?slim sket atau makin *****malu arr nk sebut huahuahua..penting sekali sihat walafiat.amin

2 comments:

Jie said...

ooo..samalah kita, anak sulung saya pun nak PMR...ya allahhh...liatnya nak study...dia bukan jenis lepak, hu ha huha sini.... tapi penyegan sikit nak study...berbanding adik no 2 tu, dia pula terbalik.. ulat buku...tak pernah nak paksa2....tip top tapi lain pula masalahnya..tak pandai bersosial..lambat matang...issshhh..anak²..mcm2 ragam kan

echah_syed said...

a'a la jie sabo jelaa..kalo bljr jap jer tp kalo main games yg online tu..dua tiga jam pun bole..stop sbb nk gi solat jer..pas tu sambung blk..ni skrg trial exam..tp smpt gak dok hadap computer.. org kata anak bongsu mmg gitu..sume kkwn pun ckp mnde yg sama..tp PMR dlm bln ramadhan harap doa kita dimakbulkan ALLAH yer jie..combi puji dia satu je sbb x kuar lepak wlupun member ajk bagai nk rak!!