Saturday, November 8, 2008

tak aci bahh..!


semalam combi & huby gi town ade urusan bank..cewah mcm laa kita bisnes mega-mega asik gi bank je kukuikui :p

org cakap sambil menyelam minum air.. combi mmg berniat nak beli h/bag baru * intan dah beli h/bag baru ker??

so kita pun singgah kat pacific ngiukee.otw nak gi kat h/bag floor sempat gak jeling-jeling baju bila lalu kat ladies floor..mmg combi dah berkenan dgn satu baju dan..to be continued :D

bagi suspen dulu ekeke :p

jom stori dulu pasal cari h/bag..combi dah suke satu h/bag ni tp mmg lupe nak snap pic sbb dah excited giler.. *precious dah bising'ngape ma tak snap..ana nak tgk..!' lol tu laa pasal

pastu..bila dah byk sgt pilihan combi pun dah tamak plus blur gituu..akhirnyer kami berpindah ke wawasan plaza kunun nak compare rege..namun combi masih dok suke yg tadi gak dan akhirnyer pulang dgn hampa sbb dah lewat nak kejo solat maghrib.tapi..ade tapi ni.aii nak gak h/bag ituuu..tguuuuuuuu !

apa kena mengena tajuk n3 & pic sandal..?? nak tahu jom nak membebel..

dlm dok belek membelek h/bag huby terpandang sandal tuu.dia mmg nak cari sandal baru.tak payah pening kepala cuba 2,3 pasang sandal dannnnnn yg diatas mempesonakan mata dia..mmg laa tak aci sbb combi yg beria dia yg dapat!

ni laa org ckp bila terlampau cerewet..akhirnyerr yg adoo *padan muka aku :(

*darl jgn lupe turn aii ye..?? besok kita gi 1 borneo ekk.

layan jerr..


23 comments:

cikgu panji said...

gi cepat. nanti habis stok.
meleleh air mata...

faridmw said...

salam..
lawa juga sendle tu.. hehehe

azlanlin said...

Lembu punya susu, sapi dapat nama..hik..hik..hik

..larikkk...

AziS said...

hik2...balik pb ni nak shopping puas2 gak..huhu

IBU KUMBANG said...

takpe lain kali ble lagik!

echah_syed said...

CP >> akan ku terjah besok :p


.........

farid >> kalo tak lawa pun blasah jek sbb rege dia mmg lawa banget :D


........

daklan >> salah tuu..

harap pago,pago mkn padi :(

pago hape ni yg pandai mkn padi ekk :p


........

IK >> besok nak gi lagik ni :p

tetap ku tak berputus asa..huhu :(

pReciOus shaRihaNa said...

bonda!
mntp eh sandal ayahanda.


mn beg baru??????????
cptttttttttttttttttttt!

echah_syed said...

P >> semantap rege huhu.. :D

h/bag..?? coming soon bah :p

tguuuuuuuuuuuuu !

Tokyo BLUE said...

shoping... yey

Intan Rosnitta said...

Menjawab pertanyaan K.Combiku...

Intan belum beli lagi handbag baru, skrg dok pakai handbag yg mmg sedia ada tu. Tapi niat di hati mmg nak beli gak yg baru. Nak kena survey2 dulu baru beli. Kes nak yg cun & murah.. hahaha. Sama cerewet kita ni kannn?

Org laki2 ni senang... nampak yg berkenan terus beli. Kita je yg melopong..huhu.

:P

echah_syed said...

tokyo >> jom jom :)



.........

intanku >> combi ni bukan cari yg cun sgt tapi combi suke yg gedabak senang nak isi bagai ekeke :p

one more..combi suke yg rugged :D

yg mcm ladies sgt tu..tak bape berkenan melainkan kena paksa ngn precious :(

Cakap Kosong said...

biar lambat kak combi.......janji dapat handbeg yg akak betul2 berkenan.

~ beaber ~ said...

huhuhu kan dahhh

sandal juwerrr di mata nya .. ^_^

echah_syed said...

.
CK >> dah ade yg combi suke simple jer :)

yg penting harga mampu dibeli.. :p



.........

BB >> tu laa pasal.. jeles aii :p

^aNgRiAni^ said...

waaa...yani pun dah lama tak beli kasut laa kak

teringin lak nak beli biler nengok n3 akak ni

huhuhuhuhuhu

bizi jer yani ni yer :D

Adry said...

cepat selagi stok masih ada.. hehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

echah_syed said...

yani >> krimas sale dah start.. :)


..........

adry >> takpe sale spnjg tahun sbb malaysia byk perayaan :D

Jard The Great said...

ahaha..cpt kak..cpt pegi beli.. hehe..

echah_syed said...

jard >> jom jom jard !

PerantauSepi1306 said...

adei, mcm mana yg lain dituju, yg lain plak yg dapek nie.. hehehhe copek kak... gi serbu semola..

echah_syed said...

PS >> sabo.. takan lari h/bag dikejo :D

sempat ni motong padi dulu :p

Lily.Lulu said...

alaaa .. ciannya auntie ..
beg tuh x lari mana tuh ....
nnt esok lusa gi la beli yer ..

ke dah dapat skang nih ??
:P

echah_syed said...

lily >> takpe krismas sale coming soon.. :)

bole pilih lagik :p