Tuesday, November 25, 2008

sireh pulang ke gagang..??



sori sepi buat sementara waktu sbb combi nak fly balik ke kampung tercenta.. *berokben precious ade..kalo rajin kita hapdet :)

cewahh..macam laa balik dari london ekk :) *sukati laa..

combi cuti selama 33 hari weiii..jgn jeles ekeke :p

thx kpd kengkawan yg masih sudi singgah walopun combi tak dapat balas ziarah..

insyaALLAH lepas cuti combi ziarah yer.excited giler nak jupe bonda tercenta ni.

nway combi tak bz mane pun sbb ikhlas cakap combi mmg 'loya' sket kalo dgr perkataan tu..*huby pun bz tahap dewa

pengalaman combi dgn 'besprenz' selama 20 tahun kenal dia..bila call atau sms teda lain yg kuar dari mulut dia memanjang bz mengalahkan tun mahathir walopun keje dia ado jek *dari zaman tun smpi pak lah kuikukui :p

so lu pikir laa sendiri..!

*utk kwn combi tu..mmg sengaja aku nak kasi tahu aku rase nak muntah bila dengaQ tau dak :(
*marah ke..?? ek enehh siku kang! *awan dania :D


37 comments:

Jard The Great said...

waa..windu la dgn akak.. hhuhu..

slmat bercuti k!

faridmw said...

salam..
selamat bercuti...

Intan Rosnitta said...

Berapa lama akak cuti? Nanti lalu S.Alam, call tau!

:)

Mak Su said...

hoh...bz sggh ek.

cikgu panji said...

saya tak busy....hehehe. don't muntah2. mesti balik nanti ada org nak tidur bawah ketiak makkk!!!

echah_syed said...

jard >> pejam celik 33 hari bukan lame pon ekk :)

nnt balik kk roger2 tau.

echah_syed said...

farid >> slm kembali..

thx farid :)

echah_syed said...

intanku >> 33 hari jer..

insyaALLAH intan kalo ade rezeki kita jupe :)

echah_syed said...

maksu >> tak ler virus al-malasy suda attacked :p

cuti sekolah gi mane maksu..??

echah_syed said...

CP >> tau.. ko ni cikgu contoh yg cemerlang,gemilang & terbilang.. :)

dibawah ketiak mak takpe..jgn dibwh ketiak huby huhu.. :p

sana ujan ekk..

mcm tak smpi hajat combi nak gi sana :)

david santos said...

Great and pretty week for Malasian people!!!

^aNgRiAni^ said...

Selamat bercuti kak...muahssss

nanti bawa balik ole2 yer :d

mountdweller said...

Salam balas singgah.

Macam jauh jer... kat mana tu?

Jun said...

combi..hang x turun sini ka? heeee...amboi, kwn hang mana bz sgt tu?

echah_syed said...

david >> hi david..

thnx for droppin by

echah_syed said...

yani >> tak sabo ni beb..

ole-ole..?? no problem :)

echah_syed said...

mount >> hehe..masih dlm malaysia tercenta jek :)

thnx sudi singgah sini.

echah_syed said...

jun >> ade ler..hehe :D

insyaALLAH turun kot..nnt combi roger2 ekk.

Adry said...

balik kg kat mana kak???

echah_syed said...

adry >> kat perak ~ parit buntar :)

CikguZue said...

selamat cuti2 malaysia ye...

echah_syed said...

CZ >> thnx cikgu..:)

bila nak balik malaysia??

Tokyo BLUE said...

nak itoootttt

Abang Putra said...

jangan cuti lama2 combi. aku sepi tanpamu. Ala kassssssssssssssimmm.

suara said...

Salam combi...
lamanya tak singgah sini...
Rindu sgt kat combi, tapi su agak sibuk, pastu letih+malas. huhu... banyaknya alasan.

Semoga combi bercuti dgn penuh kemeriahan.

izan said...

combi,

selamat menyambut raya korban... dimana combi sambut... rindulah dengan combi.

kuIna Jentayutiara said...

combi... blk pariq buntaq mengail ikan puyu ker..

syioknya ambek coti 33 hari.. cuti tahunan ker? btw enjoy ur olidey...

Lily.Lulu said...

selamat bercuti auntie !!
lamanya cuti 33 hari ??
jelessssssss !!

heheheh
:D

have fun and take care !!

zany said...

amboi lamanya cuti, belum habis lagi eeek? Macam nak minta je cuti akak sikit.

AbGJaS said...

Hi Combi,
Selamat bercuti. Moga kat kampung x banjir...

Balik selepas tahun baru ke?
Happy new year in advance lah..

★ Nu♥ℜul ★ said...

hi .. nice to me u ..
kite exchange link erk ..
tq ..

arsaili said...

salam aunty..selamat bercutiiiiiiiiii

Tokyo BLUE said...

nak cuti gak.. hehe

TokNabe said...

Masih belum abis cuti lagi ke... saya baru lepas 'pantang' cuti ni... lama giler jugak saya tak update blog... hehe berchoti katakan. :D

Maya said...

Kakkkkkkkkk... sudah2lah tu bercuti.

anaiz said...

kak combi,
cakkkk..tetiba saya menjelma.

wah, lamanya cuti. rindu lerr..!!

AziS said...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2009. Semoga Allah teguhkan AKIDAHMU,
dikuatkan HATIMU,
dicurahkan KETENANGAN dalam dirimu,
& dimurahkan rezekimu,
semoga KASIHNYA sentiasa bersamamu.

Semoga tahun ini Allah beri kita lebih kebaikan dari tahun2 lalu...aminnnnn