Monday, January 5, 2009

eluuuu....



salam..
mis me..?? :p
salam maal hijrah 1430 & salam tahun baru 2009
arini genap 35 hari combi 'off' dari berceloteh kat persis pearl..
sgt rindu dgn kengkawan sume..
selama 35 hari combi tak sempat nak ziarah kengkawan walopun laptop ade didepan mata..
adehh...sori sesangat beb :(
combi ade byk pic nak share dgn kengkawan sbb combi 'cuti-cuti malaysia' dari perak terus ke kedah,penang,pahang,melaka,selangor & kawasan yg sewaktu dgnnyer..
penat tapi sgt memorable..
tungguuuuuuuuuuuuu :)


nota: tak dpt gi kelate jupe mek c.panji atas sbb teknikal.insyaALLAH nx plan :)

16 comments:

cikgu panji said...

1. balik2 terus merewang ye?
2. takpe, nanti kita pun taknak gi jumpa org tuh. hehehe
3. sawang2 kat rumah dah siap sapu ke? nanti menantuku kena asma pulak.kahkahkah
4. cepat2 le upload gambar cuti2 m'sia.

kunadzri said...

isy... kalo pi Pahang tu mesti lalu depan hidung abg e... awatnya xkoling koling... bole singgah minum coke sat.

shai ajak pi breakfast hari tu tak tau pun... tengok2 dah tamat tempuh... xpa la, next time kita jumpa kat mana2...

^aNgRiAni^ said...

salam kak
windunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kat akak
memang cuti sungguh2

muahssssss...caayang akak :D

echah_syed said...

cp >> ola olaa majuk laa dia.. :p

meh nak pujuk.. :)

dah bereh cik puan..!

echah_syed said...

ku nadzri >> takpe.. no hal punyer laa.. shai mmg sengaja buat havoc tau.. :(

mentang2 laa dia PA.. :p

insyaALLAH nx plan.

echah_syed said...

yani >> a'ah round abis satu malaya smpi naik itam kulit ku ini.. :(

bila lg balik kk??

Jard The Great said...

salam kak! Wa! Pi cuti sungguh2 ya! Xda adiah utk sy ke? Hehe.
Slamat tahun bru!

echah_syed said...

jard >> tu la pasal..

adiah aper yg sesuwei utk adik ku ini yer..??

slmt tahun baru..ape azam tuk 2009 ni.

~ beaber ~ said...

welkam back then ... ^_^

anaiz said...

kak combi,
amboi..amboi..amboi..
ronda satu malaysia nampak. suka la tuh. hehe..
best nyer dapat cuti lelama.

echah_syed said...

bb >> thnx.. :)

echah_syed said...

anaiz >> mcm tak lame pun..

pejam celik dah kena balik sini.. :(

gi maner lame tak nmpk..

ngape buang chatbox beb..??

Mat Gebu said...

Selamat kembali ke pangkuan, kak combiii (munyi mcm lari dari rumah pulak kan)...Kira dah tamat lah yea tempoh bertapa kak combi di Gua Tempurung?....pasni sure ber"blog" ganas tahap dewaa!!!...Tapikan kak, wajah mu bertambah ayuu laa sejak balik bercuti niee....hehehe..sah2 kembang laaahh tuuuu!!!!

echah_syed said...

mat >> mis me tak mat..?? ekeke :p

bukan jer gua tempurung smpi gua kelam combi ronda tau :D

nasib tak tenggelam gituu :)

wahh ramainyer blogger singgah banglo ko ekk.

bravo bravo!

Mat Gebu said...

Kak combi nihh..rumah kita biasa2 saja laaa..tak caya tanya Shai...dia dah mai rumah dahh....kalau nak afdal tanya kasawari....si burung pemalu itewww!!!

echah_syed said...

mat >> mesti murah rezeki dorang sbb dilayan oleh chef blogger yg vouge lagi d vass :)

apapun umah ko tetap banglo dimata ku ini.. :D

CAIYOKLAA!