Tuesday, January 13, 2009

cameron dihati ku selalu..

perkampungan org asli..

posing maut..cuba teka katne?

stoberi giant~ insyaALLAH pnjg umo kita dtg lagi..


semuanyer merah stoberi jek..sgt laa menawan kan :D

model dihati kami selalu..

bandar cameron ~masih mcm dulu..

jln-jln pusing town gituu..

posing kat sini ..ramai yg lepak sbb taman ni cantek.

kenangan terindah..mcm lagu kumpulan samson :p

sini pun best..paling cheQ teruja beb!

indah sungguh.. terapi mata & minda ..

bagai taman nirwana..

'mama suke yg ni..kalo bole bawa nek flyte mmg mama beli tau'..


daaaaaaaaa... :p

murah..rm5 hengget jer satu.cute!

cactus yg unik & menawan..

yuk beli cactus yuk!

tomato yg bergantungan..huby pun nak posing dgn tomato yg segar bugar :)

ade crown pinky lagik..unik!

cactus ooo cactus.kat taman pertanian tenom pun ade cactus tp tak ler sebyk begini..terpegun combi!(klik kalo nak tgk lebih jelas..)

n3 cameron combi yg last.tertunai hajat precious nak bawa kami gi cameron highland.thnx darl.mmg marbeles percutian kami disini..sgt seronok penuh dgn memori yg manis-manis belaka.combi sgt teruja dgn orkid & cactus disini.dari baby cactus smpi laa atok cactus kot.tatau brape tahun umo cactus yg paling besar sesungguhnyer besar!

indahnyer cameron sbb kehijauan ladang teh saujana mata memandang & kedinginan sang bayu menyapa kulit..adehh sgt nyaman..jom kita ramai-ramai memadu kasih disini,mengeratkan kasih sayang diantara suami isteri,adik beradik,anak beranak.tapi awas pasangan kekasih..mmg dilarang sama skali takut terbabas.almaklumlaa sejuk banget deh! ekeke :p

kehijauan daun teh & kedinginan kabus melambai combi utk dtg lagi ke sini.insyaALLAH pnjg umo ,murah rezeki combi kembali lagi ..

layan jerr..

nota : kita sangat santai sbb dtg bkn time public holiday..kalo tidak mesti tension giler sbb sesak merata-rata :(


16 comments:

muadzlife said...

saya kan lama sgt x p sana tau..ish2 harus nak p nih..

echah_syed said...

maksu >> harus tu.. :)

Intan Rosnitta said...

K.Combiku,

Lepas tgk pic akak ni rasa nak pegi skrg jugak... tapi anak2 sekolah daa!

:P

Adry said...

uiii bestnya... tak pernah gi cameron lagi... huhu

kunadzri said...

abg e dapat rasa lg kesejukkan cameron, terutamanya waktu malam. Perghhh... tarik selimut tak hengat dunia. Kalo org berbulan madu tak hengat mentua... wakaka...

echah_syed said...

intanku >> bole gi hanimun nnt :)

wiken ni pun bole kan..tak jauh dari s.alam dah :)

echah_syed said...

adry >> suasana sejuk sama mcm kundasang tapi ladang teh dispnjg jln kita bole nmpk.. :D

kedai cenderamata pun byk.

zoom pi cameron!

echah_syed said...

abg e >> amboi amboi amboi *senyum smpi tinge dah nih :p

merajuk mak mentua ekk :D

TokNabe said...

hohoho... dia pi cameron highland. Seronok gitu. Saya pun seronok bila stemik dah okey ni.. :D

Mat Gebu said...

kak combi dgn pu3nya ibarat dayang2 Pu3 gunung ledang leer tuu, dikelilingi munga2. Tu kat pondok tu dayang yang baru turun dari gunung juga kan?..

echah_syed said...

toknabe >> ooo strmx dah ok ekk.lepas ni bole ler round satu donia :)

echah_syed said...

mat >> bkn dayang bunting tau.. :p

ko rase pondok ape tu mat..??

Mat Gebu said...

Pondok apa ek...tempat jual petai kot, tak pun tempat jual buah2an...Takkan laa, pondok "urut" pulakkk..kak combi nieee punnnn!!!

echah_syed said...

mat >> pondok urut kat tmpt samar-samar/gelap.. ekeke :p

bijak ko mat..mmg pondok jual petai :)

mad redo1 said...

belum sampai lagi ke sana... stress jugak fikir bila nak menjejak kaki ke sinun nih...

jenjalan masa off-season memang ideal, tak sesak dan harga yang tak induce heart attack...

echah_syed said...

mad redo 1 >> kalo setakat nak jln2 takyah tdo pun takpe sbb sehari pun bole pegi semua tmpt..

tapi kalo nak merasa dingin bayu tanpa ekon kat bilik hotel bole laa tdo :)

betul tu..precious ckp mase dia gi time deepavali sesak spnjg jln bkn reles tensi makin stress jadiknyer :(

baru-baru ni combi gi cuti sekolah tapi hari khamis so relax sbb org tak berapa ramai :)