Friday, January 9, 2009

bandaraya bersejarah menjadi sejarah..

banyak dia dapat duit dgn menghibur org yg datang ke sini..tapi combi tgk bukan la mudah nak tiup mende alah ni ~ harmonika


combi mendaki tangga utk smpi ke atas ni..penat beb!

suke pic ni mcm kat over sea gituu.. :p

masih mampu tersenyum manje walopun..huby & precious tgu kat bawah dah tak sanggup mendaki anak tangga..

snapping dari atas bukit..

berjaya akhirnyer..yes!


kalo datang melaka wajib ada kenangan bergambo disini..

dari combi sekolah rendah lagi selalu nmpk gambo kota ni dlm buku sejarah..

kini..tak sangka dapat tengok dgn mata kepala sendiri.alhamdulillah :)

layan jerr..


10 comments:

izan said...

combi,

jalan-jalan ke Melaka....wwaa banyak tempat menarik combi pegi....kat melaka ada satu makanan yang paling zan suka... pisang salai bersira air gula.

bestnya... tapi satu yang zan tak berani buat tapi combi dah buat...
ambil pic..kat pokok besha tuuu.. (zan kuat juga super sticious)..hehe, acah je.

arsaili said...

salam aunty..wahhh seronoknya berjalan sakan yer

makcikkantin said...

salam combi,
tersesat kat sini.....gaya combi ni...mcm kita ni 'sekampung....' je. looks interesting rumah you ni, insyallah nanti i singgah lagi no..

echah_syed said...

izan >> pisang salai tu ekk.mmg sedap sbb manis & rangup :)

pokok tu??niat yg baik insyaALLAH teda ape yg nak dirisaukan..

besau nar pokok tu.

echah_syed said...

arsaili >> sgt best..!

penat tp tak puas sbb 4 hari 2 mlm jek :(

echah_syed said...

makcik kantin >> amboi amboi menyamar la pulak.. :p

saspen jek.ummi dok penang ekk.dekat laa dgn pb.nnt bole jupe :)

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

Happy New Year[url=http://sdjfh.in/flexpen/],[/url] everyone! :)

Anonymous said...

Видео ютуб улётное http://youtu.be/knL93B57iiI
Прикольное видео секс http://youtu.be/X2sdWXysJIc
[youtube]knL93B57iiI[/youtube]
[youtube]X2sdWXysJIc[/youtube]
video youtube http://www.youtube.com/user/aeytovaresch/
Вот ещё прикольное Видео
http://www.youtube.com/watch?v=BvZDTUtenHo

video Видео