Wednesday, January 7, 2009

jom tgk pic lagi..

masam buah nenas jeruk tu beb ~ lepak atas simen ~

nak tak..??

dlm tren 2nd clas sbb sume tiket ekonomi dah yelek..

menghayati muzik ke yang oiii..uishh :p

hehehh.. :D


aksi yg tak perlu ditiru..hehe :)

lol.. :D

ade tak huby yg buat lawak mcm gini selain dari my laling..hohoho :p


perjalanan tren dari KL CENTRAL ke PARIT BUNTAR lebih kurang 7 jam lebih..

tak rase borink sbb kita ZZZzzz...sedar2 dah smpi ipoh :D

kita sume prefer tren dari bas sbb bole ronda2 dlm tu & bole ulang gi tandas selalu kuang kuang kuang..

cuti kita sgt best sbb pakej naik bas,naik tren dan naik flyte..

layan jerr..

nota:KL CENTRAL yg sgt canggih & havoc tp tmpt tgu tren tu sgtlaa bahang..ngape ekon ciput?? bakhil tul :(

curtain dlm koc 2nd clas sume dah tanggal hook sakit mata weii..takde org yg nak kisah pun adehh!

ade koc yg ekon sgt slow.. traveling jauh sgtlaa tak selesa.



8 comments:

Jard The Great said...

waa...sejak kembali blogging nih..asyik taruk gmbr jer..hehe

suara said...

Salam combi...
Waduh... jalan sakan masa cuti erk... Best kan?

Abang Long said...

Sudah dekat sangat !!!!!

Kalau tau memang boleh jumpa. Abang long boleh naik komuter dari Port Klang dan tiba di KL Sentral dalam 30 minit.

echah_syed said...

jard >> combi nak jadi duta pelancongan..bole?? ekeke :p

echah_syed said...

su >> salam kembali su..
bila lagi kan..jom ! :)

echah_syed said...

abg long >> insyaALLAH nx time ye :)

timakasih sudi nak jupe combi.

sgt terharu.

Lily.Lulu said...

dah lama x naik train
masa kecik2 dulu selalu jugak
hihihih

echah_syed said...

lily >> skrg sume ekon..tak rase penat pun kalo traveling jejauh :)