Monday, January 12, 2009

berkubang..

A famosa..1st time utk combi,huby & my bujang tp 2nd time utk precious..bestlaa banget deh!


teringat masa combi kecik dulu mandi & belajar berenang kat terusan parit tali air..

senario yg sgt cantek..

posing lepas dah penat melungsur..


pelampong ni disewa dgn rege rm10 hengget jer :)

main ombak..semua org menjerit bila ombak datang.. :D

sunburn kulit kita..tgk tu my bujang smpi berkilat kulit muka..

penat sgt smpi tak bermaya nak berposing lagik..rugi laa.cess takde pic combi kat sini :(


destinasi terakhir kami dimelaka ialah A famosa resort..

precious nak sgt combi,huby & my bujang pergi sini sbb dia dah pernah tido disini tapi tak sempat bermandi manda meluncur air..so kita pun singgah laa tapi tak lama kurang lebih 3 jam je sbb dah janji dgn adik ipar kat banting nak ziarah dorang pada hari yg sama.
mmg best giler smpi lemas combi dgn precious.air disini tak dlm tapi bila pelampong dah terjunam lemas gak laa. puas dorang dua beradik berkubang..combi dgn huby join laa gak ekeke :p

alang2 masuk dan bayo kena laa berabiskan..rm35 per person.
kita tak banyak snaping pic sbb camera kita tak kalis air so nnt basah sape nak jawap!

psstt..pic byk yg kena sensored tak sesuai utk tontonan awam heheh.. :p

hanya inilaa saje pic kita sebagai kenangan manis..insyaALLAH pnjg umo ade rezeki bole mai lagi :p



layan jerr..


6 comments:

PerantauSepi1306 said...

wahhhh bestnye jengjalan ke melaka gitu :D

anaiz said...

kak combi,
mandi manda memang best. tapi part kulit jadi hitam yang tak tahan tuh. nak hitam kejap jer, nak kasik putih, mak aiii...
huhu..!!

CikguZue said...

bila tengok air...Brrrr....sejuk semacam. hehehe...

echah_syed said...

PS >> best sgt kalo skali sekala :)

echah_syed said...

anaiz >> combi rase setiap kali balik semenanjung mesti kulit muka jd lebih gelap.mayb panas kat sana lebih membakar kulit laa.. :(

tu pasal laa local sabah ni kulitnyer lebih cerah walopun berpanas seharian :p

echah_syed said...

CZ >> dulu mase kecik pantang nmpk air..nak mandi saje :p