Tuesday, January 13, 2009

sesejuk mata memandang,sedingin air dikali..

daun teh yg di close-up..

my hero..

phewitt..bole jd model cameron tak?? :p

sayang selalu.. :)

saujana mata memandang..

ketika ini hujan renyai bak salji..prasan!

sgt indah..

mcm kat over sea kan..

beraneka orkid yg menyentuh kalbu..

sgt teruja..

tergoda aii..

subhanallah sgt indah..

yg satu ni sgt unik mcm seranggakan.. :)

byknyer pokok orkid kat sini..


orkid ni purple & besar kelopaknyer..

oren yg sgt menawan..adehh rase mcm takmo balik..


sila-sila jamu mata..

disini laa taman orkid tuu..bole beli kalo berminat :)


bunga raya ni sgt cantek sbb ade 2 kaler & kelopak dia pun sgt lebar..

buah strawberry bergayutan..

excited giler bila combi nmpk strawberry 'live' mcm gini..

yezzaaa..


cactus point..ya ALLAH punyer ler byk cactus dari mak bapak,cucu cicit.nnt combi publish pic kat nx n3.tungguuuuuuuuuu! :D



dari bandar baru kedah kami terus ke cameron highland.turun dari situ terus ke kuala kubu baru.besoknyer ke melaka.

combi rase hampir 25 tahun combi tak jejak cameron highland.last combi pergi ketika menanti keputusan SPM.wahh ramai yg dok mencongak umo combi kan.. :p

23 tahun dok disabah sehingga teda masa nak merayau-rayau kat semenanjung malaysia..skrg anak-anak dah besar so bolelaa balas dendam!

insyaALLAH nx destinasi combi nak gi skodeng pantai timur pulak..(CP tolong sedia tikar serawak yer..)

layan jerr..


6 comments:

Intan Rosnitta said...

Salam Kak Combiku,

Fuhhh! Satu malaya akak ronda. Yg penting puas hati w/pun penat. Intan pun dah lama x ke CH, last pegi zaman sekolah2 rendah dulu. Dah lupa pun... Ntah bila nak pegi lagi.

Huhu

:P

Mak Su said...

eh! dah sampai kat ch plaks... wow, kali ni baru ler namanya cuti cuti Malaysia kan. :)

sakurasa 2 said...

Wah cuti sakan Ya!!! oooo cantiknya orkid nanti sakura nak p CH nak intai orkid.

echah_syed said...

intanku >> sama mcm combi dah 20 tahun lebeh tak gi :)

nx plan nak gi pantai timur sbb combi blom pernah pijak bumi kelate & ganu kite lagik sejak lahir kedunia.. :p

terukkan!

echah_syed said...

maksu >> beratus kilometer kami ronggeng.. :p

echah_syed said...

sakura >> mmg cantek sgt.tapi combi tak beli sbb tak bole bawa nek flyte kan :(