Sunday, January 25, 2009

toce-toce..

toce-toce datin lin..dah lame combi terima baru skrg nak frame kat sini.


toce-toce dirfara..pinky luv sgt laa cute..

toce-toce leesa.. layak ker combi terima ni ekk??




3 diatas dari cikgu azah..toce-toce :)


terima kasih diatas ingatan kengkawan semua..combi sgt menghargai.




1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.~


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda -

tag ni dari cikgu azah.kenal azah disini..diblog combi bila azah tego combi kat chatbox..so smpi skrg masih balas membalas ziarah..blom pernah berjupe walopun kita tinggal dinegeri yg sama..insyaALLAH kalo ade kesempatan.tak gitu azah!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).


~ melancong ( luar negara cuma siam jek)

~ window shopin

~ dengar radio/layan lagu

~ layan internet

~ snaping gambo sejak ade DSLR/nokia N76

~ mengemas rumah bila moody..pelik ekk :p

~ jln-jln cari mkn tiap2 minggu dgn huby..sbb tu laa tak kurus2 huhu.. :(

~beli lipstik

~ psstt beli bra yg cantek2.. bole gituu :D


alamak..! ade 9 jer ni..bole laa ek :p





10 comments:

Cakap Kosong said...

banyak dapat award nampak!

azlanlin said...

Waaa....dalam banyak2 minat combi, daklan membaca berulang kali untuk kegemaran yang terakhir tu... wakakakak!

>> lariiiikkkkkk <<

anaiz said...

banyak nyer dapat award. best nyer..

echah_syed said...

CK >> dah lame dpt award ni tp baru nak publish.. :)

org nak kasi layak ke idak terima je laa :)

lame tak nmpk..baru balik bercuti ekk.

echah_syed said...

daklan >> lelaki suke wanita yg berterus terangkan.. :)*n3 hang d latest

so sape2 nak kasi adiah sila-sila ..*muka tak malu betoi

lepas ni ramai yg pot pet ngumpat aku :(

echah_syed said...

anaiz >> timakasih kpd kengkawan yg ingat kat combi :)

ang pow dpt byk tak CNY tahun ni...?

azlanlin said...

To Combi:

Apa nak kira yang diorang nak kata... bukan "susut" sikit pun, kan..kan..kan..?

echah_syed said...

daklan >> muahaha * gelak devil

cikgu panji said...

majlis terima award tu, tak jemput pun cp.sampainya hati...

echah_syed said...

cp >> jemput dlm hati.. :p