Saturday, November 20, 2010

rindu serindu rindunya...!


taman dah sepi...
semua jiran dah terbang...
terbang kemana eh?
tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat bermain...
yeay aku pun nak terbang...
bonda....aku rindu pada mu!

layan jerr...

*alid...ai nek MAS tau :p

15 comments:

Pn. Liza Mahmood said...

Yong, setinggi-tinggi terbangnya bangau,ke belakang kerbau juga akhirnya...

Teman pun rindu dendam nak jumpa Yong... Nanti bagitau Teman tarikh lapang Yong di Shah Alam ye... (kalu hari Sabtu ngan Ahad Teman nak senyum lebor Yong...)

azieazah said...

ECHAH COMBI oiii...
Bila hang nak balik mai tu?
Habaq la. Leh gak kita dating-dating!

Pn. Liza Mahmood said...

K. Azie... i likeeeee.....!

echah_syed said...

yong & liza >> nanti kita roger2 eh.

yong...teman terharu sungguh bila yong besar hati nak jumpa teman.insyaALLAH jika jodoh tak ke mana teheheee ^.^

echah_syed said...

pembetulan : yong & azie >> nanti kita roger2 eh.

@cu SaYaNg said...

uiks...balik semenanjung ke kak??
nak jumpa kak azie tu calling2 la acu sekali..mana tau kot2 leh join sama...hehhee

echah_syed said...

acu >> insyaALLAH :)

kakcik said...

Weh weh.... kita pun nak jumpa gak! :(

azmiroy said...

jangan tinggalkan saya.... ajak saya sekali he...he...

Mak Su said...

salam rindu buat Combi :)

The Red Rambutan said...

He he mak aji, bila sampai KL tu? Bagus naik MH, tak busuk, tak bising dan tak 'sempit' kerusi nya... ha ha ha ha

zeqzeq said...

bila dah rindu bonda kira masuk tahap zon ke 3 hhee..
jarang org rindu bonde hee

AbGJaS said...

Hi Combi,
Selamat bercuti n balik kampung. Tinggi-tinggi terbang bangau...

faridmw said...

salam.. nak terbang kemana tu.. terbang la ke sini pulak.. jalan2 sini.. hehhe

AzMask said...

salam kak echah... salam perkenalan di hulur. Masa kat ice room tak sempat nak borak2.