Monday, December 20, 2010

berpeluh@ice room....opps!


menu@ice room

tak ingat nama eskrim ni yg penting ada stoberi hehe :p

yg ini ada durian...

tqvm dak wangi... *pic ni utk abe mu ko?ehem ^.^

si abang yg hensem anak buah kpd dak wangi.

me... :)

alid~ "baju hijau putih tu pun datok jugak"

my precious...

diantara yg hadir...*gaya pak jidul dgn kameranya :D

3 stooges? hohoho :D

azie sedang melabun...ko mmg best giler beb!

seriusnya kakcik...katanya nak balik awal sbb nak ke kedah besok hari.

sempat lagi pak jidul upload gambo kita orang malam tu...hebat!

sebenarnya banyak benda kami nak kongsi tapi masa tak mengizinkan.takpa ada rezeki kita jumpa lagi.tak gitu azie?

masing-masing teruja menengok gambo dlm blog pak jidul :)

gelak tawa ria dgn ragam jurugambar...

orait....cheeeeeeeeeeeeeeese! pasangan merah ialah tuan punya ice room datuk dan datin.

yezzaa... ^.^

comel tak kami? ekeke :p


"perut abang dah besar laa..." hohoho


bersama wangi & pak jidul.

kenangan bersama pak jidul.tak sangka jumpa kat sini sbb plan awal jumpa masa 1st gath tak kesampaian.

pak jidul bersama ehem eri-chan...hiks

dari kiri~ jard,wangi,zara,azrul & acu sayang.sebelum ni pernah berjumpa wangi dan acu ketika dorang melancong ke sabah.jard org sabah bah@kota belud.

sesi muahhh bersama datin yg cun melecun.dgn datin jer tau...dengan datok no no no ekeke :p

amboi acu...takpa pak jidul ada 3 kuota lagi lalalla ^.^

gaya jurugambar pro...selalu masuk sini jadi silent reader :)

sehingga berjumpa lagi.adios!

pertemuan yg tak dirancang namun "kalau jodoh tak ke mana".bermalam kat KL sebelum terbang ke KK membawa kenangan manis utk disimpan sebagai kenangan.ajakkan dak wangi secara spontan dan masa yg mengizinkan serta keterujaan utk bertemu dgn kengkawan menjadikan semuanya realiti.TAPI yg paling penting disini kesudian serta kesetiaan pak syed dan anak-anak menemani sangat dihargai.korang mmg best in d world!

apapun terima kasih banyak-banyak kepada dak wangi.semoga persahabatan kita kekal selamanya.insyaALLAH.

salam perkenalan utk jinkamen,azmask,eri-chan,ehem eri chan,azrul,jard,zara&ruslie.


layan jerr..



16 comments:

azieazah said...

BEB..
aku taktau nak kata apa... What in your mind, itulah juga dlm kepala aku.

Asal ko faham sudahlah.

terimakasihhhh! terimakasihhhh! terimakasihhhh! pada ko sekeluarga yang akhirnya, bersua juga kita wpun tanpa dirancang. Tuhan tu Maha Adil, kan?

Harap pasni leh jumpa lagi, sbb tak puas nak borak panjang panjanggggg...!

Psssttt aku memang tak fotogenik, cuma fotoGEDIK! Ahaks!

azieazah said...

Paling tak tahan tentulah cerita pasal “discount 10%” yang harus dipulangkan semula tuh...

wakakakaka! sakit perut aku.

azman JINKAMEN said...

salam...
best jumpe akak dan bloggers lain...
insyALLAH kalau ada pertemuan camnih ingin nek berjumpa lagik..

selalu gak ke sabah :)

Pn. Liza Mahmood said...

Yonggggg.... Kalaulah ada Teman bersama-sama...

Sabo je la... Di lain kali kita berjumpa lagi ye Yong.

Eh, dah abih kombah barang dlm beg segala Yong?

Mak Su said...

saya tak brp nak boleh mkn aiskrim skrg ni, gigi berlubang, hu hu hu

echah_syed said...

azie >> fotoGEDIKz pun termasuk dlm senarai foto jugak bah hehe :p

lawak sungguh pasal diskaun 10% tu...sakit rahang mulut ku sbb dah lama tak gelak mcm malam tu :D

apapun hang mmg best malam tu dan patut dapat award 'speaker' (*.*)

semoga kita berjumpa lagi nx time beb.

echah_syed said...

azman >> salam kenal..

eh selalu datang sini ke? nnt roger2 lah :)

echah_syed said...

yong >> dah siap kemas beg cuma rumah belom vakum sakan lagi.taik cicak hitam putih merata.sakit mata yong...kena sumpah jugak sang cicak ni 7 keturunan...hiks :p

amboi sukati dia berpesta bila teman balik bercuti eh.mmg dasar cicak berak merata huhuhu. *marah ni*

insyaALLAH kita jumpa lagi.layanan baik yong sekorga akan dikenang selamanya.tqvm :)

echah_syed said...

maksu >> gigi berlubang? mmg sakit tu kalau TERmasuk eskrem eh.bila pulak nak jumpa maksu ni :)

@cu SaYaNg said...

seronok dpt jumpa kak echah & family sekali lg..precious makin cantik..hehehee..kak echah nampak kurus la...

pak jidul ada 3 kuota??opppssss!!
takut...lariksssssss....ahaks

echah_syed said...

acu >> kurus?tang jari kelingking jek ekeke :p

seronok dapat jumpa acu yg sgt friendly dan comel sgt.pnjg umor kita jumpa lagi :)

mesti pak jidul senyum kambing kan bila nampak komen acu hehe :p

The Red Rambutan said...

Amboi, ramai gang dia dari Sabah rupanya. Tapi yang paling seronok mesti sebab dapat jumpa dengan AA. Kan? Kan? Kan?

kakcik said...

Tak sangka rupanya Combi memang kiut miut berbanding dalam gambo! Jelez ai, yuuuu....

Kakcik memang ke Kedah pagi esonya. sekarang ada di ruamh - sedang kelelahan! :(

Tak puas berjumpa, kan?

Eri-chan said...

salam, ehehe...ahem? kikiki.. x dpt borak kan lama2...lain kali mintak pak jidul tu buat perjumpaan lagi..hehe

sebaliktabir said...

akak ada rupanye yer.... alahai...

sebaliktabir said...

akak ada rupanya...alahai....