Sunday, December 26, 2010

wonderful i-city

tercapai hajat...sebelum ni nampak gambo kat blog kengkawan jek.

cantek kan...

my choco... :)

indah...

wow...

best...

dak precious selalu over...ish3

malam dipanggil kupu-kupu...hiks

dgn pokok buluh pun tak kisahlah... :p


terlopong mulut mokcik ekeke :p

sila-sila... :)

yummy...!

berbaloi-baloi... :D *takde diskaun ye*

tanglung disepanjang laluan...

zoom in sikit...

bersama dak wangi...

apa korang buat tu?

OMG...! dah tumbuh tanduk.ish3 dlm gelap jgn main-main tau :p

sempat ke i-city shah alam bersama dak wangi.yong liza tak ikut sebab ada komitmen lain pada malam tu.penat jugak berjalan-jalan kat dalam tu sebab kawasannya luas.puashati memang cantek lampu-lampu yg sangat kalerful.

mungkin belum siap sepenuhnya kerana masih ada kerja-kerja pembinaan disana.lift bermasalah dan tangga kat bangunan parkir kereta kotor dan sakit mata memandang.diharap pihak pegurusan lebih peka kerana mungkin tangga disitu menjadi port lepak-lepak orang yg tidak bertanggung jawab.sangat jijik.

malu pulak kat pelancong luar bila dorang tengok i-city yg indah menawan dgn lampu neon tapi sampah sarap berlonggok kat tangga.aduyai :p

layan jerr...

6 comments:

azieazah said...

Wow aku sangat teruja tengok I-City nih... Dah lama tingin nak pi, tapi sampai skang tak sampai-sampai lagi. Walaupun kerap gak ke S Alam, lepak umah Dak Amoi, tapi tak tersinggah ke I-City lagi...

echah_syed said...

azie >> biasa ar mcm gitu.selalu pelancong luar yg sampai dulu dari local.

malam tu kami tido kat EZ world hotel s.alam so dari situ nampak cantik sgt.alang-alang dah dekat pergi ajelah.

sebuah kete dorang charge rm10 sahaja.

kakcik said...

Kakcik juga belum sampai2 lagi ke sini... ;-)

Pn. Liza Mahmood said...

Amboiiii... cantik betul! Terutamanye model2 yg x bertauliah tu...

Yong, mase Teman pegi dulu, eskrim tu x de lg tau (ke Teman rabun malam?? theheheheeee...). Tangga tu msh bau simen tp idak le kotor bersampah - Kami parked kat dlm bangunan pastu naik tangga setingkat terus keluo kat barisan peniaga cam paso malam tu. Hishhh..! ngape le deme suke buat kotor - x de pekdah betoi le...

echah_syed said...

kakcik >> pergilah skrg...nx time mayb dorang charge per/head pulak kot teheheee :p

echah_syed said...

yong >> model semua 'ungu' mcm janji pulak eh.

a'ah turun tangga tu ke depan sikit ada kedai mcm paso mlm.sampah berlonggok kat tepi-tepi tangga yong.ada plastik dan botol minuman bersepah.

sakit hati & sakit mata teman tau.

o ye...kedai eskrim tu dihujung.puas menapak singgah rehat sekejap hehe :)