Thursday, July 8, 2010

dalam taman ada cinta.... (*_*)


aksi tak boleh blah....adedeh ;p

tunjuk bintang takpa....cheq rela teheheeee :D

gadis dan bunga....ek eleh tudung dgn bunga sama warna :)

senyum bujang tu....ishhh mcm tak ikhlas jek.tak baik tau. *rindu bujang* :(

kami yg penat.bila dah penat semua pun jadi sewel....:p

hahaha....bole jadi cover majalah dak?majalah bonda bondi gitu :p

posing yang...sape pun tak marah ekeke ;p

gambo berdua itu wajib ye kengkawan....jgn marah :D

merah...ai like ^.^

yg ini blom kembang dan diatas tu dah kembang...

lol...nak jugek darl! *bukan selalu bole dapat bergambo dgn bunga jurai*

aku tanpa kamu bagai bulan tanpa bintang.... *my life*

english deco...terasa mcm dok eropah gitu ;p

pinjam spek.... ;p

tasik ni kalau time ptg mesti best utk memadu kasih...huhh! :)

suke bunga kaktus ni...kaler kuning air dan lembut jer kelopak dia mcm kertas tissu jek :)

bunga kebangsaan kita...mesti ada yg tak tahu.ishhh kejam sungguh!


1 MALAYSIA...

taman pertanian sabah@tenom

darl....sama jer eh *ada bakat*


kalau ke tenom singgahlah ye.dari kk ke tenom mungkin dlm 160km.jauh?mmg jauh so boleh tidor dikeningau dahulu dan besoknya boleh lah pergi.sepanjang perjalanan tak banyak benda yg boleh dilihat hanya perkampungan dan kehijauan yg damai.


pengembaraan kami yg sgt best sehingga tersesat.takpa driver ramai dan yg penting tangki minyak mesti penuh dan kereta mesti tip top teheheeeee ;p


layan jerr....






7 comments:

kakcikseroja said...

... dan bila ada cinta, pastinya dalam hati ada taman ... Tak gitu, Combi? :)

echah_syed said...

kakcik >> betul betul betul (*_*)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

cantiknya taman....
ini sambungan kata-kata shahezy sam "dalam hati ada taman" la ni yer... heheheh

echah_syed said...

vic >> hehe...biasa org cakap "eh ko ni nmpk brutal,tapi dlm hati ada taman ropanyer :p

saja combi suka-suka letak title mcm gitu.

zeqzeq said...

amboi merahnyaaaa...

eelobor said...

sbb tu suka masuk blog akak nie, ada sesuatu yang menarik....iakatan kekeluargaan

echah_syed said...

zz >> ape yg merah...?baju,bunga or cherry :D