Thursday, July 15, 2010

despicable me 3D~comel,comel,comel sangat (*_*)

pergi lah menonton mmg berbaloi walaupun tiket mahal siket :)

aksi pokcik & mokcik...jgn jeles teheheeee :p

wow...phewittttt ! ^.^

boleh gitu...lalalla :p

tengok movie mesti ada pop corn...ishhh :)

cun tak?

spek 3D tu mahal weiii...dorang cas rm200 hengget kalau hilang... :p

precious ajak tengok movie ni sbb ada 3D.mmg best giler...rasa macam nak picit jer kartun-kartun dlm movie ni.comel sangat ai tell u ollz :p

relax dan enjoy sebab cerita kartun kan.so bawa anak-anak sekali mmg dorang akan suka punyalah..animasi yg hebat dan kelakar.

combi pergi bertiga saja dan rasa sedih jugak sebab ini dah 2nd time kami pergi menonton tanpa bujang.dua minggu lepas kami menonton karate kids pun bujang tak dapat bersama.rindu sgt kat dia...

sabar,sabar ye bulan september nanti cuti semester bujang akan balik...insyaALLAH.

layan jerr...





6 comments:

eelobor said...

pertama sekali sya tgk movie 3D di Disney Park Hong Kong memang puas hati betul. dia punya efek mmg bagus. apabila ada percikan air dari filem tuh, kita pun terasa percikan air yang kuar dari bumbung atas. hehehe, terasa mmg betul2 real

echah_syed said...

fiz >> betul tu sgt real...bila kartun tu lompat rasa mcm nak tangkap jer sbb betul depan mata kita :)

filem 3D kaler pun jadi bertambah cantek efek dari warna kat spek yg kita pakai eh.sangat best !

combi kasi 4/5 bintang...ok tak?

Mila@Rimbun said...

salam kak, selalu baca entry akak kt blog mazidul, saja jln2 blog akak. emmm lom pernah lg tgk 3D movie niii.. mcm interesting jer

echah_syed said...

salam kenal mila..tx singgah dan tinggal jejak :)

pergi lah cuba mila memang best.

littlehumblelynn said...

seronok baca blog akak........so loving!!

echah_syed said...

hi lynn..timakasih :)