Monday, October 25, 2010

pantai kelambu...? ^.^

adik beradik ke? no no no... (*.*)

~a w a k yg c o m e l di h a t i k a m i~

nun disana adalah 'private property'.tempat ape tu eh.zippp...!

pertemuan antara dua ombak...sgt unik.

jika air laut surut kita boleh berjalan ke tengah laut utk ke pulau sebelah.tapi masa combi ke sana air laut sedang pasang dan angin memang kuat.

mereka yg kurus keding mungkin boleh terbang dek angin yg bertiup kuat disini...hiks
hahaha lawak yg tak boleh blah sbb tu kami menten ^c o m e l^ :p

jerebu...

kalau dibersihkan tempat ni mungkin boleh menjadi destinasi perlancongan.tapi...

ngape muka biot macam gitu...ishhh :D

jemput ye...

indah...

ombak...

cantek eh...

buih-buih ombak... *ini lah ropanya buih-buih ombak* :p

^s a y a n g k a m u ^

^a w a k yg b e s t^

oits...kasut dgn seluar yg sedondon hehe..

dah tau nama awak laa...

oppsss...!

O'oo...

~jika takut dilambung ombak jgn berumah ditepi pantai~

model camera...? teeeeettt!

ambek gambo sendiri....ok lah tu :p

dah macam burung kat langkawi pulak hohoho...

suke gambo ni...tq darl :)

cantek...

drebar kami yg memang mantop! tq darl...muahhh
sesiapa yg nak booking boleh aje tapi rm25/hrs hahaha :D

view ni pun combi suke sgt...

bunga lalang...i like :)

"mau bergambar sama aunty...?" sebagai cenderahati combi kasi 3 biji epal merah.comel kami disitukan :p

suke suke suke gambo ni...

hero pujaan hati ^k a m i^

pantai kelambu?pelik tapi unik.combi pun tak pasti mengapa diberi nama kelambu.pantai ni terletak di kudat dan berdekatan dengan tanjung simpang mengayau cuma berlainan simpang sahaja.siapa-siapa yang rajin tu boleh lah tanya pakcik google kot ada eh.pertama kali combi ke sini memang dah jatuh cinta.ada pertemuan 2 ombak disini.kalau dapat melihat dgn mata sendiri barulah walaweiii gitu.

apapun destinasi combi dgn hubby setiap minggu samada ke kudat atau keningau.nanti kalau ada lagi tempat yg best kita share disini lagi.

layan jerr...




12 comments:

eelobor said...

byknya tempat2 cantik dan menarik kat sana yer. Insya Allah, suatu hari akan sampai gak sana

kakcik said...

Salam Combi...

cantik gambar2 tu.. secantik orang di dalam gambar juga.. (^_^)

ladyanaiz said...

tgk gambar kak combi, teringin pulak ke sabah. huhu..!!

zeqzeq said...

Teringin semua

echah_syed said...

fiz >> bumi borneo yg masih dara hehe.. :p

echah_syed said...

kakcik >> pantai tu mmg cantek.org pun cantek?tq kakcik.

sbb memuji diri sendiri adalah terapi yg paaaaaaling baik...huhu :p

bersyukur dgn apa yg ALLAH kurniakan kerana disisinya semua sama saja.betul tak kakcik :)

echah_syed said...

ana >> sabah dibawah bayu...moh ler!

echah_syed said...

zz >> yg mana satu yg paaaaaling teringin...hiks :p *usik*

Farhan said...

lapar ar tgk durian tu... huhu

echah_syed said...

farhan >> nnt kita beli eh.mis u :)

AbGJaS said...

Hi Combi,
Ada tak combi tanya org tempatan, asal nama 'kelambu' tu ? abgjas suka pantai yg tak ramai orang sgt, pantai tu macam kita yg punya lagaknya..hehe

echah_syed said...

abgjas >> hi abgjas...lama tak nampak :)

nanti combi suruh anak dara combi tanya kawan-kawan dia yg berasal dari kudat eh.

a'ah tak berapa ramai org mungkin sebab jln nak masuk ke dlm tu tak ditar sepenuhnya.