Thursday, January 13, 2011

canada's next top model *.*

meaghan waller di nobat sebagai pemenang.kecil molek dgn ketinggian 5'5.9" dan berumur 19 tahun.memang comel dgn mulut dia yg cute gitu.

bersaing hebat dgn linsay yg menjadi fav juri.mereka sangat cantik dan berbakat sehingga juri susah utk membuat pilihan.namun hanya seorang sahaja yg akan bergelar juara canada's next top model.disinilah juri akan menilai kelebihan salah sorang dari mereka berdua.

top 3 : meghan,nikita dan linsay.mereka semua cantek-cantek kan :)

dari top 3 ini combi dah agak meaghan akan menang kerana dia comel dan lemah lembut.

linsay juga mempunyai kekuatan kerana dia sangat yakin kpd diri sendiri.tapi orang cakap bila terlalu yakin kita akan jadi sedikit bongkak.betul tak? :)

sebenarnya maryam ni fav combi selain meaghan.dgn sikap masih malu-malu dan sedikit naif tapi comel.berumur 18 tahun dan masih menuntut di universiti.maryam punya bakat tapi sayang masalah teknikal dia terpaksa keluar sebagai top 4.

sebenarnya setiap petang combi akan menonton starworld chnl 711 kerana mereka yg cantik-cantik ini hohoho.dulu-dulu precious selalu hadap rancangan ni tapi combi takde lah ambek pot sangat.ropanya bila dah terjebak,baru tau suspen menunggu sapa yg kena keluar hehe..

korang jgn gelakkan combi sebab combi ketinggalan ketapi.walaupun kat youtube dah ada tapi combi tetap jugak nak tengok kat tv.pak syed dah tahu combi akan tercongok selepas selesai buletin 1.30@tv3.biasa selepas menonton berita dia akan kembali semula ke opis.so combi take turn lah pulok hok3..

apa yg menyentuh perasaan combi,dorang akan kol ibubapa memasing bila rasa tertekan dan ingin berkongsi masalah.seolah combi rasa mereka masih anak-anak kecil yg harus kuat menghadapi sesuatu yg baru dlm hidup dan hanya kekuatan mental akan membuat mereka berjaya.

orait...canada's top model dah selesai,lepas ni nak tengok apa pulak eh.kalau korang nak tahu pasal dorang ni bole klik kat sini

*pictures courtesy of google*


layan jerr..


13 comments:

azieazah said...

Kalu nak ikutkan America’s ANTM lebih best, sebab kurang dramatic dlm rumah tu, dan banyak kategori (ada yg cari model bawah 6 kaki)

Canada ni aku kurang follow, Britain pun ada tapi nyampah skit, sbb banyak benor drama dlm rumah tu. Kasar plak tu.

Australia pun best gak, tp orang dia tak se“hot” America.

Biasanya kami kalu tengok ni, mesti tengok result awal2 kat internet. So tahu dulu sapa juara...:)

echah_syed said...

beb...tu yg aku malas nak tgk bende bersiri mcm gini sbb asyik dok teringat sampai tak bole gi memana huhu..

precious cakap kat dlm youtube ada takyah tunggu siaran kat tv.tapi mau jugak tunggu.

apelah hang ni...mana nak suspen kalau dah tahu result.tak thrill laa :D

zeqzeq said...

sejuk mata ..tenung lama-lama

azmiroy said...

combi > bila tenung gambo2 tu telupa sat kat bini ...he...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

cantik tu terlalu universal kan...
Pada vic dada leper punggung rata, cantik ke??

echah_syed said...

zz >> amboi amboi amboi...! :p

echah_syed said...

azmi >> terlupa sat boleh dimaafkan..hiks :)

echah_syed said...

vic >> semua leper dan kaki mesti panjang.dorang tak seksi langsung pun vic kan kan kan :D

eddi said...

cantik dan menawan

Anonymous said...

Hey,

I have a question for the webmaster/admin here at persismutiara.blogspot.com.

Can I use some of the information from your blog post right above if I give a backlink back to this website?

Thanks,
Thomas

echah_syed said...

u are welcome.thanks for dropping by.

yes, you may.it'd be my pleasure.

Mak Su said...

mmg cantik2, sungguh ayu, saya pun teradmire kat mereka

AzeedA said...

assalamualaikom.. :)
slm kenal kak echah..
teman suke benor dgn maryam.
insya Allah ade rezki teman dpt babygirl nk namekan maryam.. :D