Saturday, February 5, 2011

gong xi fa cai


tanglung yg cantek menghiasi bandar kk...

prasan mcm kat china gitu...ngeh3

comel tak dak baju merah tu?

deco yg sgt menarik kat 1 BORNEO kk.

wow...merah membara.tanglung disepanjang jalan gaya kk.

happy chinese new year & gong xi fa cai.semoga kita sentiasa diberi kemakmuran dan rezeki berganda ditahun arnab.

layan jerr...

12 comments:

azieazah said...

Salam COMBIE,
lama tak update.. mana ilang?

Hmmmm budak baju merah tu memang comel, sama comel dgn mak yang baju merah tu gak...hehehe

Lawo tanglung macam kat Petaling Street @ China Town, di KL.

Selamat bercuti. Berapa kotak dapat limau?

Mesra di Maya Tidak Mesti Harus Mesra di Luar

Deliah's Deli said...

salam kenal :)..seronok jln2 di 1 borneo..hr natal hr tu decony pun menarik..:)

Pn. Liza Mahmood said...

Amboiiii Yong, beraya juge nampaknye...

Seronokkan dpt bersama2 sekeluarga.

is said...

meriahnyaaaa sambutan cny kt sana

echah_syed said...

azie >> aku bz sikit last week ada sedara dtg sini.pastu sambung bz dgn bebudak balik bercuti.tak sempat nak hapdet blog.

yg abah dia bawa dari opis lebih dari sekotak kot.tp bebudak aku tak sempat mkn sbb blom cuti.aku jer yg sesah berabis :p

bila dorang balik ni aku beli lagi rasanya dah dekat 2 kotak bebudak ni blasah esp si dak choco.ishhh

takpe setahun sekali kan hok3...

echah_syed said...

deliah's deli >> hi...salam kenal jugak.tx singgah sini :)

echah_syed said...

yong liza >> a'ah bebudak cuti kan ambek kesempatan berjalan-jalan.

sini hari-hari hujan so takde kemana pun cuti kali ni.nak ke kundasang pun semua hotel n resort full house sbb lmbt booking.lepak rumah jer mkn,mkn n mkn huhu... :p

echah_syed said...

is >> tapi town sepi semua org ghaib ntah ke mana :)

NM02 said...

lama tak tejah sini... bagi laluan jap eh... *_*

♥ manje ♥ said...

salam maulidur rasul combi... bila nak update nih? heeee ~

echah_syed said...

NMO2 >> sila-sila...
tx singgah sini :)

echah_syed said...

manje >> salam utk manje jugak...tu dah hapdet hehe :)