Tuesday, February 22, 2011

kudat lagi... :)

kudat yg damai...

pekan kudat...bestkan sgt lengang

beginilah seadanya...

kudup bunga ros...seksi kan :p

kembang mekar...

pink yg comel...

pak syed dgn penuh gigih :p

ade assitant lagi tu...hiks :p

inilah keroje dorang anak beranak...

bunga raya kuning...


purple...takde bunga tapi pucuknya berwarna purple.

unik eh...ada campuran merah dan putih.

yg ini nampak aneh sebab lain dari bunga raya yg lain kan..pertama kali combi jumpa spesis bunga raya mcm gini.

sepit udang kuning...biasa warna merah.

besar eh sekolah precious.

like fader,like doter....^.^

kelas dorang dibahagian tengah.

yg ini disebelah kiri.

yg ini disebelah kanan.besar sungguh SMK ABD RAHIM KUDAT 2 ni.

precious mencuba kereta manual combi...eh pandai pun :)

kudat,kudat,kudat...boring ke?takpa kalau boring nak buat macamana kan.bunga-bunga yg cantek tu semua combi shoot kat kawasan sekolah precious.bunga ros tu adalah milik peribadi tuan pengetua sekolah dia sendiri.rajin kan bos dia siap tanam bunga lagi kat laman sekolah.bertuah bini dia dapat laki yg rajin dan sukakan bunga :)

laki i?hobi dia waktu senggang tengok movie [kat rumah jer] serta jalan-jalan carik makan hok3...i pun bertuah jugak sebab dapat kembangkan badan asyik ikut dia makan :p

layan jerr...



6 comments:

zeqzeq said...

adakah KUDAt makanannya pedas?
pernah rasa mmee goreng di SIBU.

pernah rasa di LIKAS, mee yang banyak penuh sepinggang tak habis

The Red Rambutan said...

Kak Echah - bestlah Kudat ni, ingat nak settledown kat sini lah. Aman damai. Setuju?

echah_syed said...

zz >> pedas?kalau taruk cili api mmg ler pedas :p

sepinggan penuh tak abis eh.hahaha mesti tak sedap! :)

echah_syed said...

red >> nak settledown kat kudat?ehem kena carik org kudat ler pulak :P

kelopak@gmail.com said...

emm! teringin nak ke Kudat mmg tak pernah sampai... baru tiba di sarawak sahaja tak sampai ke sabah..

gambor Combi semuanya cantik belaka nak curi tak boleh sebab dah ada cop mohor.. alahai sedihnya...

Mrs Hackers said...
This comment has been removed by the author.