Tuesday, December 8, 2009

terimakasih sekali lagi..

hotel ni betul2 dihadapan pasar philipine..so sape2 yg nak shoping mutiara mmg sesuai sgt.. :)

ermmm...waktu mlm mmg cantik dgn cahaya lampu..

penaja bilik 923...terimakasih daun keladi tahun depan sponsor lagi :D

bodek sakan gambo penaja lagi .. (^_~)

bilik yg cukup beso utk famili yg 'beso-beso'..berbaloi-baloi :p

semua ade mcm astro heheh... :D

sesi berebut channel tv.bujang angkat tgn sbb dia dah booking star world..precious dah merajuk..kat rumah pun berebut jugak.tunggu makpak hampa kaya kita beli astro 4 sekali baru puas hati kan... =P
kita ni org pompuan kalau dok hotel yg penting nak cari iron sbb nak seterika baju dgn tudung.tapi skrg tudung dah takyah iron sbb beli jer yg mudah dipakai mcm combi pakai tuu..

bilik air mmg cun...


ada yg berendam sampai kembang segala..ekeke :p


makcik pun nak gak ambek gambo sendiri ...

posing makcik jgn tak posing..



sgt comel alasan dikad ni.sila klik utk baca lebih jelas...


satu botol air ni rege dia rm18.mak atok mahal giler.nama pun hotel beso...abaikan jer beli kat kedai mamak :p

bende ni sgt penting dan lebih penting dari lipstik so mesti bawa...kalau tidak bau ketiak acumm!


view dari tingkap bilik hotel..payung warna warni ialah paso yg dibuka sebelah mlm..



zoom in..
yg ini persiapan utk gerai ikan bakar.nnt combi tunjuk gambo ape yg dorang jual kat sini.sabo yer.. :D

to be continue >>>


wiken lepas combi dgn famili bercuti disini.ehhh...tuaran dgn kk kan dekat.ngape tido kat sini pulak.begini jawapan combi...


selalu kat rumah kita duduk bilik masing2 tapi kat hotel kita duduk satu bilik ramai2.so mmg lain perasaan tu dan sgt best.jarang ekk kita tidor dibilik bersama anak2 kesempatan tu combi dan huby ambek bila kami tidor disini.



bila anak2 dah beso masing2 sibuk dgn hal sendiri.dapat peluang mcm gini alhamdulilah kita makin rapat dan terasa kasih sayang semakin mendalam.kualiti masa sgt penting sbb 24 jam bersama dorang pun tidak bermakna kalau masing2 membisu seribu bahasa dgn aktiviti sendiri.anak2 skrg betah mengadap laptop tak jemu sehingga berjam-jam.adehhh!


combi lebih suka bercuti dgn famili sahaja kerana suasana santai dan tak kecoh.ada org suka bercuti beramai-ramai bawa satu batalion ipar duai adik beradik mertua semua.tapi combi lebih selesa kami anak beranak sahaja.mungkin dah terbiasa dgn famili kecik kot.


layan jerr..




10 comments:

SYAbAR said...

fuyooooo Le MERIDIEN gitu. Mmg best mlm2 dok ngadap makanan kat pasar bawah tu esp ikan dan udang2 bakarnya yg besor2.

Teringinnya nak p KK lg...

kakcikseroja said...

Pernah sekali menginap di sini dan ada pengalaman yang tak dapat dilupakan! :)

rosnanie said...

salam kak echah, ingat pegi honeymoon, tapi tido ngan anak2... ooo... mengeratkan silaturrahim, bagus3x.... great idea tu

azieazah said...

ECHAH.. aku suka gak bercuti cuti ni.. ikut bajet ler.. kadang2 bawak family kadang2 join kawan..

Tapi tang iklan “Jangan Ganggu” tu, cuma 1 saja yang terlintas kat aku ni > "saya sedang menumpukan perhatian"

kerana

“Saya dengan berada dalam selimut dengan suami saya..”! Ahaks!

*Jangan marah yer makcikkkk...

Nadia Yuna said...

bestnyeer!

nadia tak pernah sampai lagi Kota Kinabalu lagi. huhu. teringin jugak ke sana. bilelah sampai agaknyaa =)

@cu SaYaNg said...

adui...bila la acu nak smp ke sabah nie...jeles tgk gmbr kak echah..huhuhu

eelobor said...

best nya.....seronok dpt tgk family bila berkumpul

zeqzeq said...

bestnyaaa..
nak jadi anak angkat boleh?

Abang Putra said...

teringin nak berkhidmat di Sabah tapi masih belum ada peluang.

[~Bibie~] said...

Ma,
Baru balik dari sini 2 bln yg lalu..Ditaja oleh Kerajaan Malaysia..hihi...Atas urusan Kerajaan Malaysia juga,tapi KK memang best kan Ma...