Monday, December 7, 2009

terimakasih...




blueberrie cheese cake yg sgt yummylicious...!

layan jerr..



19 comments:

SYAbAR said...

my peberet ni combi... blueberry cheese cake

azieazah said...

Wahhh.... sapa belanja hang nih? ohooo secret admirer yerrrr...?

Ayoooo tak tahuuuu....

rosnanie said...

wow.... marveles.... sedapnye... ni yang buat nak g beli kek ni...

NABILA said...

sedapnye auntie... bak ler sikit....

echah_syed said...

syabar >> anak2 yg suke kek mcm gini...tp mmg sedap :)

echah_syed said...

azie >> secret admirer aku lah tu dulu kini dan selamnyer... :p

echah_syed said...

ros >>sekali sekala mmg sedap ros tp kalau selalu muak pulak :(

echah_syed said...

nabila >> hi nabila...

alaa dh abis.nnt suruh mama bli ekk :)

CT Delima said...

yummyyyyy!!

bak ler sikit. nak buat tgh mood malazzz hehehe.

eelobor said...

smlm pn buat besday party anak, beli chocolate strawbery kt secret recipe....best la jgk mkn. sbnrnya eelobor x berapa minat kek, kecuali kek gulong, yg jenis x de cream²

echah_syed said...

eelobor >> kek kat SR mmg sedap sbb tu mahal kan.. :p

combi suke kek butter lemon jer yg takde krim :)

echah_syed said...

ct >> dah abis pun sempat masuk esbox satu mlm jek :p

anak2 mmg suke cheese blueberry tu :)

Mak Su said...

aramak!! nak cikit, maksu pantang nampak ler... ;P

echah_syed said...

maksu >> kena beli sendiri baru sedapp..tp kalau dapat pree terlebey sedap mcm combi nih :p

Mat Gebu said...

Kak combiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!, sampai hati mu menggoda ku dengan cisss kek belu beri inii..arghh aku tak sanggup diperlakukan sebegini..tolongg!!!!....ahaks, drama kontot...

echah_syed said...

mat >> amboi drama kontot dia ekk.. :p
mat..buat ler sebijik kat combi nnt pos kat email yer :)

@cu SaYaNg said...

nape akak dpt kek?
kek birthday ke?

akak,

acu x sbr nk jumpa akak 26hb nie..insyaallah...

^aNgRiAni^ said...

Askum...akakkkkkkk

windunya kat akak...mcm dah bertahun tak bersembang...ni yani nak start balik berblogging...uhukkksssss macam lama tinggal dah kan...anyway, kek blueberry cheese tu mmg sodapppppp..muahhhssssss

UnGu VioLet said...

wow.. bestnye.. teriingila pulak nak ke sana..