Wednesday, December 9, 2009

away...

jom nyanyi lagi arwah sudir >> balik kampung OOO balik kampung...!

sunset view dari tingkap bilik hotel le meridien..subhanallah mmg cantik sgt! >> klik utk lihat lebih jelas.

khemah pada waktu mlm yg ditembak dari tingkap bilik jugak.. sgr kalerful :) >> klik utk view


combi tinggalkan gambo yg sgt menarik (pada pandangan combi) pada kengkawan semua.insyaALLAH pnjg umo jumpe lagi.

takecare semua dan senyum selalu (^_^)

layan jerr..




16 comments:

Dj Epoi said...

Selamat balik kampung Kak...

Ada masa singgah mai rumah Gua kat Kl

Teleowwwwwwwwwww tgk makannan seafood yg sodap2 kat Entry bawah....

azieazah said...

Selamat balik ke Semenanjung COMBI..
kalu masa transit nanti sempat mengeteh tarik kat area Mexico tuh, ko kim salam jer kat sesapa yg ada nanti..aku dah tak bleh arrr..

Sis-Lin said...

selamat berholiday mama..jelesssnyeeeee

CT Delima said...

HAPPY HOLIDAY ... ENJOYYYY!!

Ct pun suka tengok keindahan alam ciptaan Allah ni. Kekadang tu terpegun sejenak, betapa indah dunia ini. Alhamdulillah kerana ct masih bole menumpang teduh di bumi Allah yang indah ini.

Jangan lupa snap gambo2 yang cantik tau!

mummyseri said...

Selamat bercuti di kampong kak..:)
bestnya kan dpt balik perak..

rosnanie said...

salam, semoga selamat dalam perjalanan, ada masa update cerita kt kg plak ye, hehe

Pn Kartini said...

Salam sis..
Mesti best kn..balik kg..:):)
Pe2 sis..Happy Holiday....:)

abu muaz said...

Salam. Selera sungguh lihat gambar udang bakar kat n3 bawah.

eelobor said...

salam kak....slmt bercuti.

izan said...

combi,

seronok tengok ... cantik dan menarik....

selamat pulang ke kg halaman ..... mesti windu nanti....

zeqzeq said...

yye yee kg mali..

BudakMisteri said...

Aslkm sedara dan sedari,hehehe nak menyemak jap,ape2pun kalau ade mase free,jom lawat blog saye ni di http://mysterygraphy.blogspot.com ,n jgn lupe linkkan blog ni erk,ok bye

Kasawari said...

ermm lamanya away sis.. apa2 pun.. selamat semuanya..

IxoR@ said...

Selamat bercuti....

Luas pandangan laut tu....tenang rasa....

;)

zeqzeq said...

asalamualaikummmm selamat apgi petang siang malam..

^aNgRiAni^ said...

salam.rindunya kat akak
bila laa agaknya kita leh berjumpa lg uhukssss
:-p