Wednesday, January 6, 2010

salam 2010

indian sweet..pernah makan tak?? sedap sbb dibuat dgn minyak sapi :)
jom tengok apa ada kat sana www.jesalsweethouse.com



salam tahun baru 2010..
rindunyer kat korang beb..
pejam celik dah masuk tahun baru..
kejap jer rasanyer bercuti..
tak puas balik kg huhu.. :(
walaupun penat angkut beg bagai tapi kenangan bercuti bersama famili kat kampung sgt best!
azam tahun baru?? ermmm..
2010 pasti terus bersinar PERSIS MUTIARA dilautan kasih abadi...cewahhh (^_~)




13 comments:

azieazah said...

Salam CHAH...
welcome back.. rindu kat hang...

Selamat Tahun Baru...

weyyy mana gambar balik kampung.. tempek mai laarrr...

eelobor said...

salam....selamat tahun baru

zeqzeq said...

hikhik hikk.he hee

kakcikseroja said...

Salam...

slmt bertemu kembali di alam maya.. masih x de rezeki nak berjumpa di alam nyata. :)

Mak Su said...

tak prnah try, tapi excited gaks nak try, kot kot kena plaks selera.

salam mesra di tahun baru :)

CT Delima said...

salam tahun baru 2010 combi manisss...

Sakan balik kg ya, best nya. ada kes tebas menebas hutan lagi ker tu hehehe.

Cepat sikit letak gambo2 kat kg ya, bole ikut seronok sama :-) daaaaa....

SYAbAR said...

rindunya kat combi, lama betul menyepi... anyway HAPPY NEW YEAR and semoga perjalan hidup combi tahun ini semanis indian sweet but jgn kena kencing manis dah......

echah_syed said...

azie >> salam tahun baru beb..rindu ke?? :p

lol tak byk gambo sbb bizi bagai nak giler sampai lupa ambek gambo :(


........

eelobor >> salam tahun baru..jom sama2 buat azam baru :)


........

ZZ >> nak kena cubit ni :(


.......

kakcik >> tu ler pasal.insyaALLAH ade rezeki kita jupe yer :)


.......

maksu >> teringin dah lama sgt.selalu nmpk kat wayang tamil atau hindi kan.mmg sedap semuanyer :)

salam tahun baru utk maksu jugak.


......

ct >> hi ct..a'ah tebas menebas mmg agenda wajib.tapi sayang tak sempat rasa buah durian kat kebun sendiri sbb dah abis musim.. :(

tak byk gambo ct sbb bizi banget smpi lupa nak bergambo :p


.....

syabar >> salam tahun baru min..mesti ada azam baru kan.

rindu kat kita ke?? timakasih :)

mmg manis min..ermmm tak bole beli selalu sbb kat sabah takde pun.combi beli kat KL aritu :)

rosnanie said...

salam kak combi, rindunya kt kak combi... best tul cuti lama2 kan... bujang akak cuti panjang ni buat apa?

echah_syed said...

ros >> ws ros..rindu ros gak :)

bujang gi PLKN ros..ermmm sukenyer dia!

@cu SaYaNg said...

acu suka..laddu..(betul ke ejaan acu tu??) dulu masa study kat UTM,ada cleaner kt hostel tu selalu bagi acu laddu & maruku..

p/s:: ingt kn dpt le peluk kak echah aritu..huhuhu

AbGJaS said...

Hi Combi,
Salam ketemu lagi.. amboi, prihatin betul mama combi ni ye.. siap tanya 'basuh baju' lagi...

Kecik-kecik ditimang emak, sudah besar dilambung ombak...

echah_syed said...

acu >> mmg best sbb combi mmg teringin dah lama beb..sedapp! :D

tu la pasal..kita merancang tuhan menentukan :(


.........

abgjas >> salam tahun baru abgjas..

a'ah combi tanya sbb kat rumah guna mesin so seumor hidup tak pernah cuci baju guna tgn :)

combi tahu dia mmg tak pandai sbb sblom tu dia tanya mcm mana nak guna sabun buku utk cuci baju.kesian :(

betul tu abg jas bila dah besar kena survive utk hidup sendiri.