Wednesday, January 13, 2010

apa kes..??

~hset baru huby...cun arr~

sunyi?anda dipilih utk menikmati model kami yg panas.utk mendapat koleksi video peribadi yg hangat tersebut,sila balas ya.warning! hanya utk umur 18 ke atas.

message details :

from : 0134521137

time : 11.26am



..............

video model terlampau!taip ON NANA dan hantar ke32886 skrg.pendaftaran FREE.download skrg dan jgn tunggu lagi.

message details :

from : 63660

time : 5.46pm



............

RM0.00 nak dapatkan koleksi video dan foto "projek awek panas dlm kereta kpd handset?tekan REG FUN dan sms ke 33883.dptkan koleksi yg menarik ini!

message details :


09.09.2009

from : 63383

time : 4pm



korang pernah terima sms mcm gini tak?? combi dgn huby selalu dapat.kdg-kdg bujang combi pun dapat.heran betul apa motif dorang ni ekk.bisnes yg sungguh tak bermoral.gila,bengong,bangang sampah masyarakat betul org yg buat kerja ni.combi sumpah tujuh keturunan tak senang hidup didunia ni..ambek ko!


layan jerr..

*semoga ALLAH swt perkenankan(makhbul) doa combi dipagi jumaat yg mulia ini.jgn lupa gerhana matahari ptg ini kerana ia hanya akan berulang kembali pada 2016 nanti.insyaALLAH





15 comments:

azieazah said...

Jangan layannn...

azieazah said...

Lawo ek hp tu.. Cemburu akuuu..

*psssttt. pic cerry ko kat bawah tu, tukar ler dari 2009 ke 2010...

skang dah tahun 2010 wehhh

echah_syed said...

azie >> cun kan.. :)

anak aku pun tegur pasal 2009 tu.aku ingat nak biar jer sbb ini bermakna aku mula guna cherry tu tahun 2009.

pelik ke beb??

zeqzeq said...

kalo saya kerja di TELCO memang saya BOoM alamat tuan pnya no ..puas hati

Mak Su said...

hah? mak aii, kebulur nafsu ker dema tu?

echah_syed said...

zz >> sape yg punye keje ni ekk.yg bikin panas tu bila sms masuk combi mesti nak check mana tau kot ada sms urgent.tapi hampehh sms gila ni pulak.

menggangu betul :(

.........

maksu >> betul tu maksu...bengong tahap gaban :p

eelobor said...

combi....eelobor pn selalu gak gak dpt sms cm gitu. biasa ignore & delete jer lah. mmg menyampah sgt msuk sms bodoh gitu. kita igtkan ada la msg penting, buka & baca terus hampeh. buang masa jer baca

echah_syed said...

eelobor >> betul tu mmg takde otak longkang betul dorang ni :(

rosnanie said...

salam kak echah, memang bengong mesej mcm tu, sama cm msj menang power root, AF, dsb, smua tu perangkap jer.

arsaili said...

salam aunty..lawa la hp tuh...nokia ker ek?

echah_syed said...

ros >> a'ah kwn combi ada dpt msj AF tu siap dia suruh bawa buku bank lagik.hampehh betul :(



........


arsaili >> lawa ekk.CSL tp mcm blackberry.

Sis-Lin said...

hubby lin byk dpt mcmtu msj Ma..kdg2 siap terus delete je x bkk..x kuasa nk layan tp sakit jiwa penuh dlm inbox tel tu..kan?

echah_syed said...

sislin >> yg bikin hot tu menggangu betul sbb kita ingat msj penting..bengong sungguh! :(

@cu SaYaNg said...

acu pun selalu dapat...just ignore je..buat menyemak inbox je

echah_syed said...

acu >> dah satu keje pulak nak delete :(