Friday, January 15, 2010

jom berkubang...!

bunga matahari pun nak join jugak.. :p

dah menggigil yer...air dari bukit mmg sejuk giler beb

PEACE no war..
aksi stunt si bujang..rindu banget sama kamu dong!

setiap kali balik ke kampung kami wajib singgah Taman Rekreasi Bukit Pancor Sg Kecil sbb taman ni berdekatan dgn kebun kami.tapi setiap kali kami singgah mesti hujan renyai2...mcm tahu jer kita org nak berkubang disana.mungkin ramai yg belum tahu tempat ni tapi mmg sesuai utk berkelah atau bermandi manda kerana ada disediakan tempat utk BBQ,pondok rehat dan bilik mandi utk menukar baju.


jika dah penat bermandi manda boleh menjamu selera dibeberapa buah restoran atau gerai yg berhampiran dgn jalan besar.combi nak promote mee udang atau mee bandung kerana gerenti sedap menjadi kegemaran kami anak beranak..sila-sila!


ada sesuatu utk dikongsi dgn kawan-kawan semua.sudi kiranya singgah disini dan combi dahulukan dgn ucapan terimakasih..








14 comments:

Dj Epoi said...

Salam Kak...

Menda2 yang baik harus dikongsikan ...kan? kan?

Amboih.....Big Bro kita lanih...bukan pandai possing2 arrr..

PEACE NO WAR!!

Ahak!

Dj Epoi said...

Oh lupa lak!!

Tq...pasai Link tuh!!

eelobor said...

salam combi, nape muka ada bunga². hehehehe

Sis-Lin said...

salam mama..wah seronoknya dpt berkubang tu yek..lama dh lin x pi mandi manda cmtu..

ma..sihat ke?

rosnanie said...

salam
Hmmm... dh lama tak berkubang macam tu. Smenjak ada anak, saya dh tinggalkan aktiviti tu. Biasa ayah diaorang jer yang akan berkubang sama ngan anak2, saya tunggu jer kat tebing...
miss plak that old days.... waaaaa...

echah_syed said...

dj >> sama-sama bro..

bos tu sporting giler ooooooo :p


...........

eelobor >> bunga matahari pun teringin nak interperem dlm blog :p


...........


sislin >> alhamdulilah sihat.tp kat sini ujan spnj hari.baru hari ni nmpk matahari.sejuk tido mlm pun tak pasang kipas lin.kalau tidak kena on ekon lagik.

a'ah bebudak mmg suke tempat tu terlindung dgn pokok2 dan mmg redup :)


...........

ros >> tunggu anak-anak besar siket baru mak bole join.anak-anak suke tempat ni sbb terlindung dan redup ros.air pun sejuk.anak2 combi tak berapa suke pantai sbb dorang cakap panas :(

azieazah said...

Jeles tul aku tengok 2 orang hensem kacak tu berendam..

bebaik, kang ada yang terkam plakkk.. hahahaha!

echah_syed said...

azie >> jom arr bila hang balik kg bole bah berkubang :D

terkam...?? tu ler pasal segala berkemungkinan.ehhh kat PD ada buaya sesat ekk kat news hari ni :(

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..
Lama tak berkunjungan.
Thanks ke blog saya ya..

Ya, Sabah banjir sekarang.
Kat kg saya pown teruk.

*Dah lama tak berkubang.
kali terakhir pun setahun yg lepas.
Balik kg hari tu pun tak sempat nak berkubang..

Musim banjir sekarang baik jangan berkubang. Hehehe..

echah_syed said...

lol-p >> risau arr walaupun tuaran tak kena banjir..

kesian pada yg terlibat.

kalau kat kelate biasa banjir dorang berkubang tp kat sabah tak nmpk lagi suasana tu :)

mungkin masih terkejut sbb fenomena baru kot.

@cu SaYaNg said...

mak oi...syok nye berkubang...

echah_syed said...

acu >> setahun skali bila balik kg :D

rumah kuning said...

kita nak tengok model yg dua orang lagi tu.yg ni tak nak....

echah_syed said...

rumah kuning >> model yg mane pulak :D