Monday, January 11, 2010

aku sayang rindu kamu...

aan : topup kan aan sepuluh ringgit ye!
kakak : ehhh baru jer topup minggu lepas..
aan : alaa..sepuluh ringgit jer laa..

begitu ler dua beradik ni.tapi alhamdulilah sikakak ni mmg pemurah dan tak pernah berkira dgn adik dia pun.combi harap dorang tetap mcm gini sampai bila-bila.bujang combi dah kurang 5 kilo dlm seminggu.amboi senyum bangga dia masa bercerita dgn combi.wow bravo..cayalah bro! *jeles giler bila precious dgr beb.. :)

bujang minta combi belikan pencuci muka dan tempat simpan sabun utk seorg kwn dormmate .utk dia cuma dequadin dgn eye mo jer.

combi buatkan dia air asam jawa sbb suara dia dah serak.sikakak belikan KFC utk dibawa ke sana.yg lawak tu kami excited belasah KFC tu sbb my bujang dah kenyang baru jer lunch kat kem.huby combi cakap bukan selalu dapat mkn KFC dlm kem mcm gini heheh.. *tgk tu abah sedang melayan bujang dia...cayang anak abah :p

kawasan kem ni sgt luas.combi cuma snap gambo ni saja.insyaALLAH nx time combi ambek gambo byk lagi.segan pulak first time pergi berabis nak snap gambo nnt heran pulak jurulatih dorang yg mmg sgt mesra dgn ibubapa yg datang.


update dari n3 dibawah : PLKN

combi bersama huby dan precious melawat my bujang kat kem.masa lawatan hanya dibenarkan hari ahad sahaja dari jam 8am sampai 4.30pm.mmg combi tak sabar giler nak jumpa dia.aduiii selama 17 tahun bersama ini lah perpisahan yg combi rasa paling paling... (tatau arr nak cakap) kami mmg pernah berpisah ketika dia menghadiri kem kadet polis sekolah,kem motivasi dan sebagainyer.tapi yg itu paling lama pun 3 hari 2 malam sahaja.


bujang combi pernah ditawarkan ke sekolah berasrama penuh ketika tingkatan satu dahulu.tapi dia menolak sbb kesiankan combi ler konon. masa dulu huby selalu out station so dia ler peneman combi dirumah.precious ketika itu belajar kat sebuah sekolah berasrama penuh di wilayah persekutuan labuan dari form 1 sampai form 5.precious mmg berdikari sejak form 1 lagi.combi mmg tabik spring kat dia.go girl go girl!



*mantop meletopz Dato siti nurhaliza berduet bersama LAN.huhh!


layan jerr...




8 comments:

kakcikseroja said...

Salam Combi..

semalam taip catatan sambil layan AJL ya? :)

rosnanie said...

salam kak echah, seronok betul, macam berkelah lak tengok.

Anak2, walau dh besar panjang, hati kita tetap rindu, agaknya itu la jgk yg maka kita rasa dgn kita

azieazah said...

ECHAH.... aku tiap hari rindukan anak akuuuuuu...

echah_syed said...

kakcik >> tak sbb takmoh hilang fokus tgk AJL. combi buat n3 ni selepas abis AJL... :)




.........

ros >> a'ah dulu masa dorang kecik combi selalu lepak picnic kat tg aru sbb wiken ramai org..

tapi sejak dorang dah besar lepak kat pizza hut atau mcd jek.dorang dah segan nak lepak tepi pantai :(


.........

azie >> bila tak nmpk rindu rinduan..bila dekat asik nak bebel jer ekk.. :D

bebel aku ni sgt mahal sbb bila aku diam anak-anak termasuk bapak depa naik risau.. heheh :D

bebel aku depa bukan bole carik ganti atau beli kat supermarket kalau aku dah ghaib dari dunia ni.betul tak?? :p

eelobor said...

dh kenyang??? saper yg belasah sampai abis KFC tu? hehehe

echah_syed said...

eelobor >> mcm melawat org sakit kat hospital..buah tgn utk org sakit dikebas oleh org yg sihat kan..org sakit mana ada selera huhu.. :p

Dj Epoi said...

Kak,,

Toinggggggg...Toinggggg..Toinnnnnggg

Gua tabik spring beb!!!

Walaweiiiiiiiiiiiiiii 5 kilo...
Huisssssssssssshhhhh betui ka nih?

Bila berjauhan....kadang2 seronok kan?

echah_syed said...

dj epoi >> a'ah mmg dia on diet sbb nak kurus :)

seronok??ermmm rindu ler bro!