Monday, January 18, 2010

TQVM my dear... (^_~)


minggu lepas seminggu precious bawa kereta dia gi kolej.so seminggu ler si black tu diparkir tempat panas dan hujan.kesian dia tau.. :(


minggu ni dia tinggalkan si black kat rumah so dapat ler si black berteduh didlm garaj.tapi minggu depan terpaksa berhujan panas semula.begitu lah nasib si black setiap minggu.


oh ya..apa kena mengena big apple donut diatas dgn si black pulak??ermmm...big apple tu precious yg beli.TQVM my dear ingat gak nak belikan mama buah tangan.on d way nak balik ke tuaran dia singgah 1B beli mende alah ni.cayang dia...muahhh!

masin mulut combi sbb n3 yg lepas combi cakap nak makan big apple nx year yakni tahun ni lah.rezeki awal tahun gitu.alhamdulilah terima kasih daun keladi,minggu depan dan seterusnyer beli laa lagi ekeke :p

*beli beef burger mcD pulak takmoh big apple lagi...bole??


layan jerr..




8 comments:

eelobor said...

teringat kawan sekampung di beri gelaran donat....hehehehe

zeqzeq said...

geram enak rasa nak NGAP

azieazah said...

ECHAH... cuba lain kalu hang cuba belajaq buat donat sendiri lah...

bleh gak la anak hang bawak bekai pi kolej.. hehehehe.. dan bleh aku ngendeng seketoi..

echah_syed said...

eelobor >> mesti ada sbb ngape dia digelar donat kan.. :D


..........


zz >> kreatif dorang deco donat tu kan..manis ler zz mkn sebijik pun dah mual.tapi ingatan anak tu yg buat kita rasa dihargai...betul tak? :)


........

azie >> aku buat dlm mimpi bole tak?? ha ha ha :D

tak rajin beb lagi pun donat yg biasa mana ler anak dara aku suke sbb bogel jek tak pakai baju :p

ngendeng seketoi?? kempunan ler hang beb :(

@cu SaYaNg said...

wah...sungguh nyummy donut BIG A tu...sedap nye cheese tu...x leh jadi nie..balik keja nk p cari lah...

echah_syed said...

acu >> mkn utk combi sekali ekk :)

AziS said...

dah ngidam nak makan yg lain lak yer...best yerrrr. cam sedap je big apple ni ;)

rosnanie said...

walaupun donut, tapi kalau anak yang beli, nikmatnya lain kan? Kena pulak dah memang mengidam, hmmm sedapnya donut....