Wednesday, December 2, 2009

hitam merah lagi...i like!

huby terima kurier ni kat opis..saspen + excited..

oh my godness..! tee shirt sport dari SONY rupanyer..sangat cantek weiii :)

yang ini belakang tee shirt.KAKA 22 memang ori ADIDAS.wow hitam merah lagi tuuu.caiyoklerr!

combi ni tak berapa kisah sgt pasal tee shirt sport bagai ni sbb combi pun bukan peminat fanatik bola sepak.huby pun sama so bila dapat ni rasa mcm teruja jugak sbb kalau yg mmg minat dan tau harga tee shirt yg ori mmg mahal giler kan.. :)


oh ya lupa pulak nak stori.sebenarnyer tee shirt ni huby menang contest SONY.dia pun dah lupa sbb mayb dah 3 bulan kot contest tu.tetiba dapat email suruh huby comfirm address sbb dia nak pos hadiah.macam org mengantuk disorangkan bantal dapat pulak tee shirt hitam merah.alahai rezeki alhamdulilah :D

layan jerr...




23 comments:

TokNabe said...

Huhu... merah hitam si AC Milan. Lawa, bukan senang nak dpt yg ori.. yg tak ori senang dapat.. pi rantau panjang je. :)

eelobor said...

x payah jauh² ke rantau panjang, wakaf che yeh blkg rumah jer...hehehe

rosnanie said...

wow.. cantik...best dapat hadiah, tak kira mahal ker murah, janji menang... dapat lak yang cantik cam ni, mesti tgh tido pn senyum kan kak echah

azieazah said...

COMBI... sapa yang muat tshirt tu? COMBI atau hubby? hehehe.. jangan lupa basuh tauuu...

zeqzeq said...

cantik..oleh itu satu untuk saya..

echah_syed said...

tok >> kalau mcm combi ni pakai yg ori pun org kata yg wakaf che yeh jugak :(

maklumler bukan artis :p

echah_syed said...

eelobor >> tu la pasal buat ape beli yg ori buang karen jek :D

echah_syed said...

ros >> simpan buat kenangan :)

echah_syed said...

azie >> rasanyer tahun depan dah tak muat sbb balik kg makan pasembor dan cendol berabis :p

echah_syed said...

ZZ >> bole..nnt combi pesan eelobor beli kat wakaf che yeh utk mu satu deh :p

SYAbAR said...

koleksi hitam merah makin bertambah lah ya combi.... tak balik semenanjung ka cuti sekolah ni!!!

abu muaz said...

Salam .Macam mana anak bujang yg ambil exam? Ok ke semua paper takat ni?

eelobor said...

kak echah: yg penting kualiti...yg ori mst kualiti baik pnya. jenama tiruan juga ada byk gred...ada juga yg berbaloi utk di milikki. dh dpt hadiah tu...lg lah bertuah kan?

zeq pn selalu pegi wakaf che yeh tu, cuma blum berkesempatan nk singgah ke rumah eelobor jer....

izan said...

combi...

ada lagi dak..... tapi s size lar...

zeqzeq said...

wow ..ADIDAS mahal woo..dapat 10 pasang lagi..jenama lain..

sebaliktabir said...

bertuahnye badan! setakat ni masuk contest lum ada rezeki lagi... :D

echah_syed said...

syabar >> biasa jer min sbb suke2 jek.

balik insyaALLAH :)

echah_syed said...

AM >> kalau tanya dia.. " tunggu bulan mac tahun depan.." adehhh! :(

jawapan yg sungguh kompius!

echah_syed said...

eelobor >> begitu ye..combi ni tak pandai sbb dah lama tak beli sport tee shirt ni :)

echah_syed said...

izan >> saiz S jer?? alahai keciknyer dia.itu saiz combi masa sek men dulu :p

echah_syed said...

ZZ >> tu ler pasal mahal kan.. :)

combi tak mampu beli yg ori nih :(

echah_syed said...

ST >> selalu mcm gitu ler..sampai dah lupa pasal contest tu tetiba pulak dapat hadiah..ermmm rezeki terpijak ni :)

Bapak said...

wah jersi ori AC Milan tu.. tahniah buat hubby Kak Combi!

jagalah kenangan tu bebaik lagipun Kaka dah tukar club gi Real Madrid..heheh