Monday, November 30, 2009

boling longkang bukan mee longkang... :D

nmpk tu longkang yg sedia menanti setiap lontaran combi...hiks :p

eksen jer lebih nih.. :D

tapi huby mmg terer wooo...caiyok lahhh!

precious takmoh kalah gak..hantam saja lah labu !

bawa my bujang gi redakan gelodak jiwa...kesian dia berhempas pulas dgn exam kan :)

pemuda harapan negara,pemudi pendidik bangsa..cewahhhh!

sempat gak main baling2 bola keranjang..

suasana krismas sgt cantek dgn hiasan pokok krismas dan lampu lip lap :D

comel..janggut putih tu yg mahal beb :p

senyum sampai telinga cute snow ni.. :)

sesi wajib...pizza hut time! :D

* semua gambo ehsan hset jek dgn suasana lampu yg ala manja gitu.ermmm bole ler asal ado :p


malam sabtu yg lalu combi gi 1borneo jejalan sambil main boling.dah lama combi tak pegang bola besi tu aduhai rasa sakit jari-jari ku.bila lontar asik masuk longkang jek.apapun lontaran huby mmg mantopp! * puji ade makna :p

precious dgn bujang pun bole tahan ler..tak mengecewakan.apapun sgt seronok dapat enjoyz dgn dorang walaupun main boling longkang sbb bola asik masuk dlm longkang.tapi cerita mee longkang tu bole baca
disini

layan jerr..




20 comments:

kakcikseroja said...

Cayalah Combi...

kakcik masa main boling buat kali pertama dan terakhir.. hampir saja jadi Ratu Longkang! :)

rosnanie said...

salam kak echah

saya minat juge main boling ni, tp tu la sama cam kak echah, boling longkang, jarang sangat dpt strike... huhu sedih...

lama dah ni tak main, dalam 3 4 tahun ada kot

eelobor said...

smpi skrg eelobor x pandai la mainan cm gini. hehehehe.....sukan jenis bola ker, ping pong ker, badminton ker bole la nk layan.

echah_syed said...

kakcik >> tu la pasal setahun ade kot pat lima kali main so mane nak pandai :p

echah_syed said...

ros >>salam kembali ros
lamanyer tu tak main mesti dah lupa cara nak pegang bola :)

mcmana nak strike bola tak sampai pun dekat pin :p

echah_syed said...

eelobor >> combi tak pandai sgt tapi mmg suke mencuba.anak2 mmg suke boling nih :)

rosnanie said...

kalau ke tpt boling kena cari yg ada utk anak2 sekali, diaorang memang suka dgn boling, cuma skrg anak yg kecik br 2 thn, belum boleh lg bw, takut dia pulak yang strike kan bola, jenuh nanti

CT Delima said...

Okey ler tu combi, masih bole nak baling bola boling tu. Ct nak baling ada nya kang ct yang kedepan bola tu dok ke belakang kihkihkih.


sabtu lepas pun dok bawak lily dok tgk movie. Dia kata nak hilang kan kebekuan otak yang dok study jer huhuhuhu.

echah_syed said...

ros >> kalau kat sini boling mmg satu tempat dgn play ground dan games.jd senang nak lepak dgn bebudak skali :)

echah_syed said...

ct >> ade bola yg ringan sesuai dgn ct.try ler mmg siok banget deh!

bujang combi ni selamba badak jer ct..selesai paper balik rumah bukak baju lepak tgk muvie kartun kat pc.adehhh!

dia tak brape suke tgk muvie kat panggung melainkan kalau kami nak keluar dinner skali.

Mak Su said...

bola longkang tu kemahiran maksu, sohih dapat longkang jer. ahaks

zeqzeq said...

alahi kita belum merasa Bowling huhuu sedihnyaa

Abang Putra said...

Combi, saya pernah cuba angkat bola boling. Amboi mak, berat nak mampus hoi...nampak sangat tak pernah main. hehehe

echah_syed said...

maksu >> kalau kita main sama-sama mesti pecah perut gelak guling2 ekk :p

echah_syed said...

ZZ >> jgn sedeh jom kita lawan lontar longkang heheh :D

echah_syed said...

AP >> ade yg ringan ler AP utk kanak2 bawah umo...jom ler kita boling! :)

iDAN said...

Dedulu rajin juga main bowling, skrg ini dah tak larat lagi, kalau pergi pusat bowling pun suka tenguk kekawan atau anak-anak main sahaja.

rosnanie said...

abang idan, main boling ni takde le pakai stamina sgt kan. Blum tue betul lg, ok lg kalau nak main

echah_syed said...

idan >> jadi peneman atau tukang sorak pun orait jugak.combi ni bukan main sgt pun tapi bila anak2 ajak tak pernah tolak heheh :D

echah_syed said...

ros >> stamina kena ade gak ros sbb bukan mudah nak lontar bola yg berat 10 kilo kan.. :)

bole jugak guna bola yg 7 kilo jek.ringan sket.