Sunday, November 15, 2009

u can do it...!

menunggu utk digraduasikan..

cover kerusi berwarna hitam sgt tidak sesuai kan...mcm majlis berkabung jek..pls tuka yer! :(

senyum gumbira lah..



memori disini..TUARAN BEACH RESORT..

YB WILRED MOJILLIP BUMBURING diiringi masuk ke dlm dewan oleh puan pengetua SM ST JOHN TUARAN

menerima sijil dari YB..

cute kan..nama dia NORHATTA..

taraaaaaaa..makan time!

sila-sila...



guru2 SM ST JOHN TUARAN bergambar kenangan bersama YB

sayang mama..

tie merah..i like :p

bujang idaman gadis ... :D

menahan panas mentari.tapi posing wajib kan darl... :p

pinky mama d vouge..cewahhh!

combi bersama hubby menghadiri majlis graduasi my bujang pada hari sabtu yg lalu.zaman skrg dah mcm trend ada majlis mcm gini supaya menyuntik semangat kpd pelajar tingkatan lima utk lebih berusaha dlm peperiksaan SPM dan dapat membolosi diri ke universiti.

berjubah seolah menerima ijazah yg sebenar,berada didewan hotel mmg sgt membuat dorang teruja.semoga membuka minda dorang utk berjuang sehingga ke menara gading.doa combi semoga my bujang dan rakan2 dapat menghadapi peperiksaan dgn tenang dan diberi ALLAH swt kesihatan yg baik sepanjang peperiksaan.amin

layan jer..




15 comments:

eelobor said...

salam kak,
laaa...igt td betul² dh grad, akhir cerita bru tahu yg sbnrnya.
hehehe

eelobor said...
This comment has been removed by the author.
Che Mat said...

combi manisss...
semoga hari itu akan menjadi kenyataan buat mereka. Menjulang segulung ijazah memang membanggakan.

doa dr ct buat anak combi, anak ct dan anak2 kawan2 yang lain...semoga mereka dapat ketenangan jiwa dan minda dihari peperiksaan nnt. sentiasa berdoa untuk anak2 kita ya combi. Dan akan berjaya hingga ke menara gading ..Aminnnn

SYAbAR said...

ur anak bujang PASTI BERJAYA CEMERLANG!!!!

Sis-Lin said...

salam mama..
semuga kejayaan sentiasa bersama anak2 mama...

sejuk perut ibu mengandung kan,nmpk anak2 berjaya dlm hidup..anak2 lin sedang dlm proses menuju ke arah itu..moga2 berjaya jgk mcm anak mama...aminnn

rosnanie said...

Salam
semoga bujang akak boleh skor dgn baik...debar akak dh abis lum?

P/S doa kami juga untuk semua student SPM

echah_syed said...

eelobor >> pra grad baru tuu :)

echah_syed said...

ct >> insyaALLAH dorang pasti boleh..!

echah_syed said...

syabar >> mudah-mudahan.amin:)

echah_syed said...

sislin >> harapan setiap parents mcm gitu lah ye :)

echah_syed said...

ros >> makin berdebar ni.besok combi dgn hubby akan berpuasa sunat.insyaALLAH :)

azieazah said...

Uik...?
rasanya pagi tadi macam dah komen, hmmmm ada silap tekan kot, tak masuk lak ek?

Selamat berjuang buat bujang COMBI. Sama ler dgn anak I COMBI... semoga mereka diberi kesihatan yang baik, tenang sepanjang exam...

TokNabe said...

Semoga si bujang combi tu akan berjaya sampai ke menara gading kelak. Tak ada emaknya yang boleh membimbing dia tu... :)

echah_syed said...

azie >> sama ler kita ye :)

debaran semakin kencang nih :(

echah_syed said...

toknabe >> harap begitu lah tok.insyaALLAH doakan ekk. :)