Sunday, April 11, 2010

yg baru disayang,yg lama tetap dikenang...


wall paper merah..ai like :)

cun ahh..!

siap cover lagi..tq precious

sebelum ni my bujang guna nokia.so dah janji nak belikan hset baru bila dia habis spm.maka tertunai lah sudah dgn sony ericsson w705.dia pilih sendiri dgn citarasa org muda dan disokong oleh precious.kalau yg berminat dgn sony ericsson sila ke sini utk maklumat lebih lanjut.sila-sila... :) * jadi duta sony pulok!

layan jerr..

18 comments:

azieazah said...

Wah ramai remaja suka dgn SONY Ericsson kan? ALONG aku pun dulu giler bangat dgn brand ni, tp skang dia dah tukar guna LG...

Aku jugok yg dok pakai NOKIAH tu dah bertahun.. huhuhuhu > ayat jeles..

Mat Gebu said...

Kak combi, pasni belikan ceQ pulak nooo...hahaha, aku pakai yg cikai punya udah leer kak, canggih2 ni kang, ada tak sempat nak memasak, asyik nak study pakai menatang tuu jeee....

TokNabe said...

lawa & fungsinya pun pasti macam2.

eelobor said...

pernah gak guna SONY Ericsson, dia punya sound speaker mmg top

echah_syed said...

azie >> nokiah dulu dan selamanye :p

echah_syed said...

mat >> betul tu mat.kita pakai yg cap udang aje lah.satgi nak sms pun terkial-kial.last-last tercabut button :D

yg penting CAP UDANG :p

echah_syed said...

tok >> bole klik tgk spec dia.alah membeli menang memakai :)

echah_syed said...

eelobor >> a'ah betul tu.sound dia mmg best.sesuai utk org mudo :)

Adry said...

wah HP baru.. i likeeee


Adry @ http://www.adrysabry.com

@cu SaYaNg said...

wah...hp baru...syok nye...

zeqzeq said...

kalau pilih kasih boleh tak

echah_syed said...

adry >> lama tak nmpk.bizi ekk :)

echah_syed said...

acu >> a'ah :)

echah_syed said...

zz >> pilih laa org bujang sape pun tak marah :p

Nas said...

suke bace blog ni..simple tapi cute cerita-ceritanya.. ^_^v (lupe..saya pun guna sony :p)

echah_syed said...

nas >> hi mis engineer :)

tx singgah sini.

a'ah sony utk bujang tp mama combi tetap nokiah kini dan selamanye hiks :p

iDAN said...

Sony Ericsson memang banyak pilihan & nampak anggun banding Nokia; di rumah ini pun dah makin banyak tukar ke Sony Ericsson; saya masih guna yg LG lipat jenis dedulu. Tu pun si Azim yg bungsu tu tak nak pakai.

Entah kenapa sejak berzaman saya jenis amat jauh dengan HP; tapi rapat dengan talian tetap!.

Seronok anak-anak sekarang masing-masing ada HP canggih!. Dah memang itu kehendak zaman!.

echah_syed said...

idan >> sony ni ada yg khas utk camera dan ada yg khas utk muzik.

anak dara combi beli utk camera tp yg bujang tu dah tentu utk muzik.

anak bujang combi tu dia tak kisah sgt abg idan tapi kesian jugak sbb dia jenis yg tak reti nak minta beli barang.

tapi anak dara tu pantang kena offer :)

tapi combi ngaku kalau takde hset rasa mcm tak selamat jer nak drive atau jalan ke mana sorang-sorang.

mungkin psiko jer ekk.