Saturday, April 3, 2010

merah~ai like..! :

comey huby senyum mcm gitu... *senyum dia mahal giler

om nom nom nom..

mcm-mcm ado..tak habis kite tapau :p


hensem lol..

yum yum..! :)

jemput ye..

doakan kebahagiaan kami...

marbeles...

tomeinye dia.. :)

decor merah yg sgt menarik..

ok tak? :)
inilah satu-satunye blouse pink yg ai ada tau..request from my precious.

eh..botak tu ketara sgt pulok!

merah dimana-mana..aumm :p

dinner kat suria kk sempena jubli perak annivesary.anak-anak nak mkn pizza hut so kita ikut jer walaupun ann kita org.huby suruh dorang pilih tempat sbb dorang yg excited nak celebrate.sgt enjoy dan anak-anak pun suka so kita...

layan jerr..

***dah semakin malas nak update blog..adehhh :(




11 comments:

Mat Gebu said...

salam kak combi..
Alaaa...malas lah macam ni, goda2 i..jangan lahh....jangan laa...ahaks, ishh pesal aku mcm miang pulak...ooo tidak...tidak....hahaha. Selain anak dara akak yg comey tu...tu..depan dia yg gelas tinggi tu..aduhh comeyy jugakkkk....tak relaaaa!!!....

TokNabe said...

1,2,3,4,5........ erk ada berapa menu tu.

anaiz said...

kak combi,
ada satu je ke blouse pink? kena beli banyak2 tau. pink kaler sesuai untuk kak combi. nampak cute..

i'm beck..!! hehee..

echah_syed said...

mat >> anak dara combi comel mcm hang jugak tau.. :p

eh..dia selalu masuk rumah hang intai resepi.. :)

echah_syed said...

tok >> hidup utk mkn bukan mkn utk hidup tehehee :p

echah_syed said...

anaiz >> eh...welcome back!

lama tak nmpk dia tau..

miss u ana :)

cute ke?tq..tp combi tak berapa gemo pink.

azieazah said...

Woow!! kaler PURPLE tu yang tergoda sangat tuhhh..

@cu SaYaNg said...

wah...meriah nye makanan...
pilih je mana yg mau...kenyang perut suka ati..hehehee

echah_syed said...

azie >> pepel yg romantik :)

echah_syed said...

acu >> betul tu terus ZZZzzz :p

en kordi the tube-changer said...

Yang baru lebih mahal..
Kasihan handphone yang lama tu..

en kordi's blog (sini)