Tuesday, May 11, 2010

aku yg bertuah....? ^.^

~hadiah ni dari bujang combi~


bujang : mama..ana pilih aan bayarkan

precious : pin tu aan yg pilih..pink lagik.cantek kan hehe..

timakasih anakanda ku.merah ala pink~ ai like ^.^


yg ini dorang share...suka sangat!

om nom nom nom ;)

cute lor...mcm korang jugak tehehee ;p

siap ada lilin lagik~ terharu bonda bah *big hugs*

happy mother's day utk semua kawan-kawan combi.kita semua telah dipilih utk memikul amanah yg sgt hebat ini.jika kita berjaya syurga firdausi milik kita disana.insyaALLAH ;)


terima kasih azah..sejambak bunga kasih syg ;)



terima kasih jugak utk chekde noor so cute :)

petang semalam precious dgn bujang pergi ke kk.precious nak hantar assingment dia kat kolej dan bujang pulak nak ambek lesen L kat JPJ.dalam diam-diam rupanya dak dua org ini ada agenda tersembunyi.balik dari kk sempat dorang singgah dicity mall belikan sesuatu utk combi sempena mother's day konon nak buat surprise lah tu ;p

terharu dan rasa sgt dihargai.terima kasih anakanda ku.hadiah,big apple donut & cupcake tu bukan ukuran tapi apa yg korang buat ni sgt menyentuh hati bonda.semoga kasih sayang kita mekar sehingga ke hujung nyawa.insyaALLAH.

10.05.10/ 4.45pm:

precious : ala lambat lagi la abah balik.

bujang : abah balik kul berapa?

combi : biasa abah sampai pukul 5.30pm

precious : ishh tak sabar dah ni

combi : :)


***terima kasih kat huby sebab malam sebelum tu kami dah keluar celebrate ~ makan sate :D

***rindu kat mak dikg... *sedih*


layan jerr..










22 comments:

kakcikseroja said...

Memang terasa sangat-sangat terharu bila anak-anak memberikan sesuatu biarpun kecil namun kita tahu mereka menghargai kita. :)

Bapak said...

selamat hari ibu!

Kak Combi memang ibu yang bertuah!

Sis-Lin said...

hepi mother's day bt mama...
bertuah bdn kita jd ibu dr anak2 yg penyayang kan...hope ank2 lin akan jd mcm anak2 mama...happy family.. :)

SYAbAR said...

Bukan benda yang mereka berikan jd ukuran, ingatan meraka untuk meraikan ibu itu yang penting dan istimewanya kan combi. Cup cake tu bukan sekadar nampak cute, but macam sedap ja.... teringin!!!!

echah_syed said...

kakcik >> bujang tu dia beli dgn elaun PLKN dia..cute kan ;)

a'ah kakcik ingatan dorang pun dah cukup takyah hadiah bagai.

echah_syed said...

bapak >> tq..begitulah harapnye ;)

echah_syed said...

sislin >> apa yg kita beri kita akan dapat balik...alhamdulilah.

tq lin...mama pun doakan yg terbaik utk famili lin.

echah_syed said...

syabar >> betul tu min.. tak kasi hadiah pun takpa..

cupcake tu comel kan :)

alidyangon said...

Hallo

1. Happy Mother's Day
2. Tak tahan tengok 'Big Apple' tu, ni mesti dari 1B ni...
3. Nak hadiah dari saya juga ke? nanti saya poskan icecream Hagen-Daaz

Ha ha ha

Happy Mother's Day to all mothers and mother-to-be

@cu SaYaNg said...

sweet nyeeeee....
kak echah...Hepi MOTHER's day ya..
walau pun dah lepas...luv u

echah_syed said...

alid >> poskan dlm mimpi. eh...sedapnye eskrim tu org kaya mcm ko yg mampu beli tehehee ;(

1B dlm kenangan ye~ mkn pulut raja ;p

tq alid..wah tak sabar nak jadi ayah kan ;)

echah_syed said...

acu >> tq my dear ;)

zeqzeq said...

Tuah nampak di dahi huhuu Licinnyaaa

eelobor said...

so sweet la anak2 u

rosnanie said...

salam kak echah, kan betul, cara anak2 appreciate kita bila dh besar lain, xkan nk beri kad yg dibuat sendiri lg kan?

Happy mother's day

echah_syed said...

zz >> dahi licin tu ada kena mengena dgn tuah eh ;p

echah_syed said...

eelobor >> tunggu muaz buat surprise pulak nanti ;)

echah_syed said...

ros >> ws ros..

a'ah bila dah besar ni dorang semakin matang.bole diharap utk menjaga diantara satu sama lain.skrg kakak dia dah boleh mengurus hal sendiri dan adik dia.lega sikit tapi kena monitor selalu.

ros..bila anak semakin dewasa kita dah jadi mcm kawan,berbincang hal semasa dan masing-masing kasi pendapat.mmg best dan tunggu masa ros akan tiba jugak nanti ;)

hepi mother's day ros ;D

rimbun said...

bestnyer ada surprise dr anak2..

echah_syed said...

hi rimbun..

a'ah sgt suka ;)

Pn. Liza said...

Sejuk perut Ibu...

Dah siap baju, pakai tudung ngan brooch nanti jgn lupa ambik gambo ye.. mesti tambah seri bak bulan penuh di malam Jumaat Keliwon... perghh..!

echah_syed said...

liza >> jumaat mlm keliwon jadi mlm jumaat barakah gitu...hiks ;p