Sunday, May 16, 2010

cinta mu sehening air ditasik hempedu...cewahhh!



kawan-kawan boleh senyum sinis atau senyum sumbing bila baca entry combi kali ini. eh...sekali sekala nak jiwang boleh kan.lirik nukilan seri bayu ni dikirim oleh seseorang yg dicopy paste dari surat khabar tehehee.. ;)

masih ada yg sayang rupanya...!

siapa?

hanya dia dan aku yg tahu *zippp*


layan jerr..



10 comments:

zeqzeq said...

sila catatkan perjalanan mengharungi TASIK...dating

echah_syed said...

zz >> rahsia mu rahsia ku jua ekeke ;p

azieazah said...

Jangan banyak sangat berahsia, nanti taktau mana satu yang sudah terbuka.. hahahaha

eelobor said...

best la plk lirik seri bayu tu.

kak echah: itu ari kata weekend yang sibuk, kongsi ler.....hehehehe

echah_syed said...

azie >> rahsia tetap rahsia biar pecah diperut jgn pecah dimulut tehehee ;p

echah_syed said...

fiz >> sebenarnya combi ni tak pandai mengarang tu yg malas nak menulis.. ;)

aktiviti hari minggu : sabtu pergi ke kk beli brg dapur,beli brg bebudak pastu terus pergi lunch.balik dah petang.

mlm ahad sibuk mengurus sbb ahad petang ada aktiviti persatuan.kol kengkawan,booking makanan,siapkan agenda utk mesyuarat dan akhirnya jam 5ptg semua beres.alhamdulilah ;)

bukan selalu pun fiz 2,3 bulan sekali jek.

SYAbAR said...

amboi amboi kak combi kita.... jgn la terluka. Kena suka....

AbGJaS said...

Hi combi,
lirik lagu sape tu combi? Kalau nak lirik lagu jiwang yg hebat, kena try lagu2 80-90 an..kan?

...tika fajar menyingsing, kau sendiri terasing, merenung suria di pagi indah dengan mata berkaca... haa lagu siapa tu? hehe

echah_syed said...

syabar >> takde sape pun yg luka.. ;)

echah_syed said...

abgjas >> a'ah betul tu lagu medicine,slam,iklim dll.mmg jiwang karat hehehe.. ;p

eh..mcm tahu lagu tu tapi dah lupa laa ;(