Monday, May 24, 2010

ku jatuh centa pada mu...uncle bob ! ^.^

sapa yg tak tertawan mesti kena check ada wayar selera yg dah tercabut kot ekeke ;p

darl ooo darl...sampai berjurit pinggan mu.. ;p

tadaaaaaaaaaaa....cincau bandung ala uncle bob :D

sila-sila..posing ala duta uncle bob ka..?

mokcik pura-pura senyum walaupun dah tak sabo nak ngaaapp..! ;P
bujang combi tak ikut sbb dia on diet~ jgn nyesal tau ;)


agenda setiap minggu jln-jln carik makan.huby ajak combi pergi ke king fisher sebab nak mencuba satu tempat makan info dari kengkawan huby.herannya tu kami ada jugak ke king fisher dan memang lalu ditepi restoran tersebut tapi tak perasan mengenai restoran uncle bob ni.

restoran ni terletak diplaza river side.jika kita masuk dari jln utama cuma ikut round about yg pertama dan masuk ke sebelah kanan.restoran ini betul-betul ditepi jln tapi dari jln besar mmg tak berapa nampak.apa yg ingin combi kongsikan ialah terdapat berbagai menu lauk pauk kurang lebih mungkin dlm 30 jenis serta nasik dagang dan nasik lemak.memang sedap dan sangat memenuhi citarasa kami sekeluarga.combi ni jarang memuji almaklumlah sebab tekak org utara ni lain sikit :p

tapi semua menu lauk pauk disini hanya utk lunch sahaja.jika anda datang disebelah malam hanya ada menu yg bergoreng sahaja seperti nasik goreng,mee goreng dan lain-lain lagi.moh ler kite...!

*bisik-bisik mengatakan uncle bob ni berasal dari malaya...nanti combi tanyakan eh ^.^
combi tak snap gambo lauk bagai sbb segan laa ramai org... *konon*


layan jerr..






14 comments:

azieazah said...

Kalu kat KL ada UNCLE's DON...!

salamdariborneo said...

memang sapa makan kat sini,boleh jatuh chenta.saya dgn hubby pun sama ...dah jatuh chenta dengan uncle bob.sedap kan sesuai dgn selera org malaya....

echah_syed said...

azie >> yg ini masakan melayu tradisional saja kot.rasanya masakan barat takde kot.

aku tatau dia ni berasal dari negeri mana sbb aku baru 3x pergi.tapi firasat aku dia ni mcm org malaya ;)

echah_syed said...

maria >> eh dia ni bukan org malaya ka?apapun combi rasa harga makanan dia sesuai utk student yg ramai tinggal disekitar sana..

combi suka daging dia sgt lembut samada rendang daging,rendang kicap dll ;)

selalu ke maria ke sana?combi baru tahu dlm minggu ni.

ladyanaiz said...

salam kembali...

pergh..kak combi,
cincau dia, menggugat iman. kaw nya nampak. nak..nak..nak...!!

echah_syed said...

ana >> meh sini combi bawa gi situ ;)

JiMi said...

umang aihh..mcm sodap jer..

kakcikseroja said...

Cincau bandung tu memang membuatkanku jatuh hati.. :)

echah_syed said...

jimi >> masak lomak kesukaan ko pun ade jang hehe.. ;p

echah_syed said...

kakcik >> 1st time combi nmpk waiter tu bawa kat meja sebelah rasa mcm 'wow' sedap nyer!

2nd time datang terus order tehehee ;p

@cu SaYaNg said...

sedap nye cincau bandung tu...

echah_syed said...

acu >> jom jom kita yum yum! :)

Cik Yang said...

Salam!! Emmm tentu enakkan nih! di mana nih, kawan!!

echah_syed said...

cik yang >> salam kenal..

kat king fisher,kk :)

thnx singgah sini.