Wednesday, September 9, 2009

999...


cute tak..?? ^_~


salam 19 ramadhan al-mubarak bersamaan 09.09.09..


tarikh keramat yg sgt unik menjadi igauan pasangan bercinta utk merealisasikan impian mereka samada utk bertunang atau berkahwin.semoga tarikh ini kekal menjadi kenangan paling indah kpd sesiapa saja.juga tahniah kpd sape-sape yg dapat baby pada hari ini.mmg cun arr !


combi blom plan apa-apa pun dgn angka 999 ini kerana kebetulan jatuh dlm bulan ramadhan al mubarak cuma combi berharap sesuatu yg menarik atau miracle akan berlaku.sape tau kan..hehe :)


apapun marilah kita gandakan amal ibadat kita diminggu akhir ramadhan ini kerana ALLAH beri malam lailatul Qadar iaitu satu malam dimana ALLAH angkat semua doa-doa kita ke langit.insyaALLAH


layan jerr..

26 comments:

areQue said...

cantik nih..baru perasan..tp ramai gak org ckp psl tarikh ni..apappun..layan

ibadat jgn lupe...

cari lailatul qadar itu..cari..

smg brtemu dgn nya

chekdenoor said...

Alahai.....999 ....cam nombor kecemasan jer combi......... ukhussss

alidyangon said...

Kak Echah

Tepok tangan semua

Kak Echah kita pandai...


(tepok tepok tepok tepok tepok 18 ribu kali)

Tak perasan pulak hari ni ialah

09.09 AM 09.09.09

Tapi sebenarnya aku bangun tido tadi pukl 10.30, muka belum cuci terus mengadap PERSIS MUTIARA...(bodek...)

Tak sempat lah nampaknya saya nak meraikan detik detik bersejarah sepanjang zaman sejak dari zaman dinosaur lahir ke bumi...

Nota: Ada orang tu keta dia nombor 1999, baru semalam menumpang gi buka he he he he

Mak Su said...

ada artis pilih date ni nak buat wedding kot... kan...

zeqzeq said...

..ecah dah PUKUL kee..

pukul telor buat Kek

Real Woman said...

muka sapa lak tu combi?? macam penari kanak2 thai je ropanya! bagi saya, 090909 ni sama je mcm tarikh lain..mungkin sebab takde menanti apa2. lainlah orang nak kahwin atau nak bersalin kan.

cerpelai said...

Hahahahaa..
Bro Alid memang pandai bab bodek-bodek mautan ni..

Nasib baik hari ni hari rabu.. Kalau 09/09/09 jatuh hari Khamis, suka si Zakiah Anas pasal dah kena dengan rancangannya..

echah_syed said...

RQ >> tu laa mane tau kot tarikh ni 1st date ko ke :p

insyaALLAH beb jom kita carik :)

echah_syed said...

chekdee >> a'ah cina suka nombor ni panjang umo katanyer :)

echah_syed said...

alid >> kembang setaman suda nih :p

ko baru bangun tido ekk.patut bau sampai ke sini ishhh :D

nombor keta sape tu 1999?? wahhh mesti hebat ni !

echah_syed said...

maksu >> bulan posa ni..ade ke?? :)

pengantin baru bahaya takut terbabas posa ekeke :p

echah_syed said...

zz >> pukul kek kedai jer heheh :p

echah_syed said...

RW >> a'ah betul tu.. :)

echah_syed said...

cerpelai >> sebab tu dia sangkut dgn awekz myanmar mesti bodek kawkaw punye :D

buat kenduri en mazidul sbb dia penerbit 999 kan :)

bro..zakiah anas tu cantek & awet mudo gituu ekk.bole bet dgn normala samsudin nih :p

sebaliktabir said...

Salam 10 terakhir Ramadhan combi.

zeqzeq said...

sekali tenung mcm cokelat..eeeeeee

echah_syed said...

sebaliktabir >> jom jom kita ganda amal ibadat kita semoga kita dapat mlm al-Qadar :)

echah_syed said...

zz >> ko tenung ape tu bro..?? uishh bulan posa kena jaga mata laa :P

abu muaz said...

tak payah fikirlah tarikh 999 tu nanti semua rasa seperti dalam kecemasan. Nasib baik virus H1N1 tu berehat seketika.

azah said...

salam, tunggu shoutbox tak keluar2..so jemput sini...ambik kad raya kad blog ok..

izan said...

combi,

zan ucapkan selamat menyambut tibanya syawal yg x berapa hari lagi ni.

zan minta maaf jika ada kekasaran atau kesilapan jgn di simpan dalam hati.

semoga gembira dan ceria selalu disisi keluarga.... dan selamat panjang umur.

alidyangon said...

kak combi

akak ni orang "kula'an" ke?

azieazah tu "orang kula'an" tu... he he he

zeqzeq said...

amboi saya orang KULI KULI

saya, tahun ni tak balik PEGAK, sebab sana belum ada orang nak ajak ziarah.

salam raya buat kek tu biar banyak banyak bukan banyak sikit

^aNgRiAni^ said...

Selamat hari raya kak...maaf zahir & batin yer...:D

AbGJaS said...

Hi Combi,
Salam Aidilfitri abgjas ucpkan serta maaf zahir batin jika ada salah silap selama ini.

Maaf juga kerana lama menghilang dari dunia blog ni..

Abgjas ada post baru sempena raya ni...sila lah mampir hehe

Raya di mana?

sakurasa 2 said...

Salam Aidilfitri maaf zahir batin