Wednesday, September 2, 2009

bonus raya..??


dah ramai tertunggu-tunggu..ade ke bonus raya tahun ni.kalau ada alhamdulilah syukur.nak ngendeng kat huby mana tahu kot bole dapat 20% ke.kena urut lebih siket ni ekeke :p


urut katne?? mana-mana yg patut ler.hanya mereka yg dah kawin jer faham.yg blom kawin sila abaikan yer.tak dapek nak nolong ! ^_~


layan jerr..


39 comments:

Jard The Great said...

urut mana kak?? ehehe

joegrimjow said...

agak lucah

SYAbAR said...

dpt info, ada bonus. tgu announcement je... berapa tak tak la pulak

echah_syed said...

jard >> meh nak bisik.oppss ko blom kawin kan..terus reject tak dapek nak nolong :p

echah_syed said...

joe >> lucah ke bro..ermmm mesti otak dak ni kuning tau :)

echah_syed said...

SYAbAR >> ye ke?? alhamdulilah :D

IxoR@ said...

urut yg itu kalau bukan utk bodek duit bonus pun...mmg dah jadi kewajipan tu sis...opppss!!! terlebih sudah....

(hanya utk pembaca yg 18sx sahaja).

zeqzeq said...

Urut tu apa makna?? macam donat kerr melayang ker??

Sis-Lin said...

amboii dh dpt bonus...urut kt ne,tguu mlm je la mama...heheheh

cerpelai said...

Gua tak paham laa Combi.. Buleh terangkan tak pasal gua masih bujang.. Hahahahahaaa..!!

Real Woman said...

cakar harimau ke cakar singa lebih efektif utk dpt 20% tu? eheheh.

zeqzeq said...

cerpelai masih bujang??

URUT tu kalau dilihat muka keadaan merah,
PIPI merah
telinga merah, mata berair,, lagi satu,, cuba tengok wajah semasa bayi buang air kecil..
...atau orang dewasa,,..dia punay gerak geri mcam lepas memamah benda yang MASAM..eeee..geli.,
'gerak kepala geleng-geleng.
mengeletar/bergoyang bahu..

qah qah qih hiq qah qah...

sekian terim aksih..

echah_syed said...

ixora >> oppps..jgn kuat2 nnt cerpelai dgr ekeke :p

dia blom baligh :D

echah_syed said...

zeqzeq >> mcm kuih tart kot :p

echah_syed said...

sislin >> urut kaki terseliuh jek :D

cerita dlm kelambu tak leh share kat sini..hiks :p

echah_syed said...

cerpelai >> 1001 mlm pun tak abis kalo ko nak khatam dgn combi :p

janggut sape kat dagu tuu..blom cukup umo ekk.. :D

echah_syed said...

realwoman >> tentu cakar singa sbb combi LEO heheh :D

echah_syed said...

zeqzeq >> ko bole jadi pakar urut ler :p

MaMaQaYPo FaMiLy said...

alamak... terlebih sudah...

areQue said...

best tuh! rq tak dpt gaji lagi kak..blnja la cket ...akakakkakaka..

sedih siot gaji hny dpt lps raya..hukhuk

kunadzri said...

salam Combi... Bonus raya? Urut?? terngiang2 saja bunyinya sampai ke Malaya nih....agaknya tupasalla tetiba jer abg e teringat nak mai sini... hehehe...

BTW buka posa dulu na sebelum mula sesi urut...

echah_syed said...

mama >> gurau senda dibln ramadhan.. :P

echah_syed said...

areQue >> lepas raya ko jadi org kaya baru felda jengka..fuyoooooo :D

echah_syed said...

kunadzri >> salam abg e..

malu cheQ tau..panas dah rasa pipi ni :)* malu kunun

urut tapak kaki jek tapi kena lepas bukak posa gak takut dia melarat ke zon larangan.bahaya noo.. ^_~

gurau senda nak tunggu buka posa.jgn ambek hati na.

*tahun ni raya katne??

izan said...

combi,

silap2 kita di urutnya .. nasiblar badan ... ini tahun berubah masa ...

tapi rasa seronok mcm ni, kalau dulu kena tunggu tahun baru cina ... tapi kali ni... yumie yumie ... combi - mata izan dah rambang ni ... agege..

echah_syed said...

izan >> biasa arr tu tolong menolong membawa berkat ekeke :p

perkataan 'bonus' itu sendiri sgt rasa teruja kan..

contoh:

1. 'bonus' ler kalo huby nak tolong masak.

2. 'bonus' kalo dapat isteri cantek disamping pandai masak.

3. 'bonus' kalo dapat anak2 yg bijak dan berbudi bahasa.

'bonus' yg sgt terkesan diminda.

mcm pakar motivasi pulak combi ni.prasan! :p

iez said...

alaaa...saya belum lagi terpikir nak minta bonus. pandai2 mama bagi saya idea ni.

**saya di blog baru sekarang - azis-

Abang Putra said...

Chombi, jelous BD tengok ni sebab dia lambat dapat gaji. Duit baru nampak, merelit kata orang utara.

echah_syed said...

iez >> umah baru ye..nnt ma dtg ekk :)

dah sihat is??

echah_syed said...

abg putra >> tu yg dia menyampah memanjang agaknyer..huhu :(

combi simpan duit rm50 yg lama buat kenangan.

chekdenoor said...

Ramai yang berharap untuk dapat bonus raya.... pekerja chekdee pun berharap gak...

Chekdee pulak...kena campur tolak ..... nak kasi bonus berapa kat stafff

echah_syed said...

chekdee >> dah jadi bos mcm gitu ler :)

combi ni cooley jek so kurang pening kepala.. :D

bz chekdee lama tak nmpk ekk.

@cu SaYaNg said...

uwaaaaaa....nak urut jugakkkkkk
kak echah!!!!!!!!

alidyangon said...

Kak Echah

Entry ni cerita pasalurut ke pasal Bonus?

he he he...

Aku pun nak urut jugak la

sat lagi nak pi Pandan Indah pi urut kaki

Cerita pasal bonus

Apa suah gi je beli air Bonus buat berbuka nanti

Dapat bonus juga kan??? he he he

TokNabe said...

Tunggu bonus.... tak ada pun tak apa.

echah_syed said...

acu >> meh combi urutkan tapi acu kena bayar extra lah yer :)

echah_syed said...

alid >> urut baru dapat bonus ekeke :p

betul tu combi suke soya bonus.. :D

bijak bijak laki sape ler nih :p

echah_syed said...

tok >> tok tak nak kasi ler kat combi.. :D

tapi combi mmg dapat bonus pun tiap2 bulan..

bonus dari my darl ler..bulan ni kasi extra yer yang sbb nak buat kuih,nak beli baju raya,beli itu beli ini..bole?? :p

Zul Kahar said...

'Kami tidak mengutus seorang rasulpun melainkan dengan bahasa kaumnya supaya ia dapat memberi penjelasan dengan terang kepada mereka. Maka Allah menyesatkan siapa yang Dia kehendaki, dan memberi petunjuk kepada siapa yang Dia kehendaki. Dan Dia-lah Tuhan Yang Maha Kuasa lagi Maha Bijaksana.'

(AL QURAN – Ibrahim: 4)



Kepada yang faham dengan jelas Al Quran dalam bahasa Melayu di atas maka anda secara automatiknya telah tersabit dengan rasul yang diutuskan Allah kepada anda kaum Melayu iaitu rasul Melayu di;



http://messengerofgodtoday.blogspot.com



Al Quran adalah rezeki dari langit yang diturunkan Tuhan. Maka kami hanya menyediakan hidangan rezeki yang diturunkan kepada kami in 'Local Malaysian Style', free of charge (FOC).



Hidangan yang kami sediakan adalah fresh sepanjang masa, segar, baru dan bukan bangkai, darah mahupun babi dan juga bukan yang disembelih selain nama Allah, serta di jamin halal di sisi Tuhan.



Blog kami adalah terbuka dan sentiasa terbuka (24hrs) bagi mereka yang fakir, yang miskin, yang kelaparan dan yang dalam perjalanan untuk mendapatkan makanan di dalamnya yang boleh dimakan bersama-sama, yang tak habis-habis dan yang mengenyangkan yang boleh membawa kepada kepuasan hati.