Saturday, September 5, 2009

ogawa mega sale..


kau merah sgt menggoda..auwww


ogawa massage chair ~ sensual.warna merah menggoda lagi seksi. tempat duduk kerusi ini bole digerakkan utk menolak punggung ke depan bagi memudahkan warga emas turun dari kerusi tersebut.combi suka kaler merah tapi sayang kerusi smartaire (gambo bawah) teda kaler merah.kerusi ni cantek bole dijadikan perhiasan rumah jugak ekk.



smartaire zero gravity massage chair


combi dah beli kerusi ni 4 bulan yg lalu.pada masa itu ia baru dilancarkan dan combi dapat rega promosi.memang berbaloi sebab sedap giler bila kena urut.kerusi ini bole dibaringkan sehingga zero gravity seolah perasaan kita nak naik ke angkasa lepas gitu.buka angkasapuri ye kawan-kawan!


ada remote control dan kita bole set masa sehingga maksima 30 minit.sebenarnyer... kerusi ini ler yg urut huby bukan combi seperti n3 kat bawah tu kantoi! aduiii tak kan kerusi pulak yg dapat bonus ekeke.utk mereka yg susah nak tido kerusi ini can solve ur problem.




combi dah print baucer ni sbb nak beli ENVIRO VACUUM yg murah giler selepas diskaun.sayang sekali sbb kat sabah dah kehabisan stok.combi nak ganti vacuum combi yg ada skrg dah hampir 23 tahun beb.takde rezeki takpe nx time pulak.tapi rasa sgt ralat :(



contest beraksi diatas kerusi ogawa tak valid kat sabah ler pulak.so korang saja lah yg join.sedeh :(

apapun kalau korang nak tahu lebih lanjut klik kat sini ogawaworld.net


layan jerr..


23 comments:

dir&fara said...

ni kalau dir dapat ni, abis je keje dir lepak kat situ je.. xnak bangun2.. hehe

rumah kuning said...

sedapnya kalau dpt kerusi ni. mesti berebut nak baring atas tu

TokNabe said...

Teringin juga nak cari kerusi urut tu. Nanti kalau dah duduk takut tk nak bangun je... sedap kena urut. :D

zeqzeq said...

lepas ni saper nak cipta KATIL merah pulak

areQue said...

lor...tkde duit le nk beli...gaji tak masuk lagik

alidyangon said...

kak echah

mahai bebenor kerusi ut

tak mampu la nak beli

he he he he he

duit manjang habis beli tiket kape terobang je...

he he he

nanti kalau aku gi Sabah

nak tumpang kerusi tu dalam sejam dua boleh bah???

echah_syed said...

dir >> lepas keje mmg sedap giler kena urut :)

echah_syed said...

rumah kuning >> beli ler satu..pastu bole main rebut2 dgn abe :p

echah_syed said...

tok >> nanti mem jeles asik suruh kerusi jer yg urut ^_~

echah_syed said...

zeqzeq >> KATIL merah mesti seksi wow :P

echah_syed said...

areQue >> cian dier blom gaji ekk :(

echah_syed said...

alid >> tu laa mcm kita duit abis beli tambang jek :(

bole bole pree of cas :)

Adry said...

wah... promo kauw kauw ni.. hehe

alidyangon said...

Kak Echah

Nampak gayanya

Ogawa kena bayar duit iklan kat sini ni

Nanti saya forwardkan 'scren capture ni kepada Ogawa(M) Sdn Bhd

Dapat duit royalti, kita share amacam? Janji tau

he he he he he he

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah ramadan

zeqzeq said...

merah seksi kee

alahai saya buta warna

ingat PURPLE seksi??

echah_syed said...

adry >> promo sbb geram tak dapat beli vacumm :(

echah_syed said...

alid >> wahhh sukenyer..thnx u bro :)

share?? bole no problem punye :D

echah_syed said...

pak kara >> salam ramadhan.lame tak nmpk :)

echah_syed said...

zz >> purple seksi?? tak lah :p

biar buta warna jgn buta huruf ekeke :p

azieazah said...

ECAH.. kat blog ALID U ada komen tntang X-SPBG asal Parit Buntar..

cemana U tau I dari sana? info mana?

echah_syed said...

azie >> lompat dari ur profile. pastu gi blog SPBG.

blog u takde tempat i nak komen ler :(

mmg u dari PB ekk.

Mustika said...

Assalamualaikum...

Mari kita usaha agar blog memalukan wanita Melayu di bawah disekat atau dihentikan sepertimana blog-blog gay dan lucah.

http://my-steam.blogspot.com

Blog ini meletakkan gambar-gambar wanita-wanita Melayu tempatan tanpa kebenaran dan tanpa pengetahuan mereka. Gambar-gambar bertudung, berbaju penuh mereka dimanipulasi dan cuba dikaitkan dengan unsur seks liar iaitu 'fetish' si lelaki.

Pemilik blog cuba berselindung di sebalik tujuan 'dakwah' dan luahan pendapat kononnya. Ini jelas cuma taktik untuk mengelakkan blognya dipersalahkan.

Ia telah mengundang banyak komen yang berunsurkan lucah dan liar. Komen-komen kotor yang menyokong blog tersebut kemungkinan besar datang dari belia lelaki yang tidak senonoh berdasarkan susun ayat mereka.

Cuma baru-baru ini, pemilik blog telah memadam beberapa komen-komen yang teruk. Namun, gambar-gambar wanita Melayu Melayu tersebut masih di situ.

Saya membayangkan bagaimana jika wanita-wanita terbabit menyedari gambar mereka ditayangkan di internet tanpa kebenaran mereka dan kemudian dikaitkan dengan unsur seksual pula. Tentu mereka sangat malu. Suami dan keluarga mereka pasti malu.

Bayangkan jika wanita-wanita tersebut adalah ibu, adik,kakak atau isteri kita. Tiba-tiba sahaja gambar mereka dikeluarkan di internet...kerana 'fetish'..

Usaha sesuatu sebelum anak bini kita yang terkena..

................

-PESANAN MASYARAKAT
-SEBAR-SEBARKAN MESEJ INI KEPADA BLOGGERS YANG LAIN.