Tuesday, September 29, 2009

syawal ke 3 & 4

edit dgn photoscape..ok tak?

yg ini pun..real kan mcm painting jek :)



gambo ni ehsan dari blog shai..jauh shai beraya sambil bercuti tahun ni.shai melawat abgnyer yg baru berpindah ke sini so dia datang beraya ke rumah combi pada hari raya ke 4.apapun skrg shai bole datang sini selalu sbb dah ada penginapan serta transport pree of cas.tak gitu shai :D

raya ke 4 combi jemput rakan2 opis huby .ini sebahagian jer sbb ramai yg masih bercuti.




yg ini rakan-rakan sekolah my bujang..



group ni student 'teacher farhana'.boy sebelah girl baju merah tu repot kat combi "aunty.. teacher farhana ni garang ooo " :p

satu lagi group rakan sekolah my bujang..

yg hemsem serta jelita ni group rakan-rakan teacher farhana.ada yg bakal doktor,cikgu,IT dsbnyer..dorang ni satu sekolah dari form 1 sehingga form 5 di SM sains labuan sehingga kini masih koling moling lagik :)

parent kawan precious sejak dari dorang darjah satu sehingga kini.sgt friendly famili en abd rahman

famili tuan hj rozaimi.

famili en azizan(baju merah & hijau) & kak mas(tudung krim)serta anak bujangnyer abg cik.dah hampir 24 kami berjiran..lame ekk

famili anak buah combi(anak kakak combi).dorang ni ustaz & ustazah.ade gak sedara combi yg sesat disabah :)


famili tuan haji kadir & adik iparnyer nora.



raya pertama ,ke 3 dan ke 4 combi tak gi mana-mana sbb mmg dok rumah menunggu tetamu.ini diantara tetamu combi yg sempat disnap gambonyer.ade yg tertinggal combi minta maaf maklum ler tuan rumah mmg bz sgt.semalam pun ade tamu tapi combi blom pindah lagi gambo ke dlm komputer.so kena tunggu nx n3 ler.


layan jerr..

7 comments:

CT Delima said...

Combi dan ana dah macam adik beradik dah...awet muda lagi hehehe suka ct tgk dua beranak ni, cute jerrrrr... ahaksss.

chekdenoor said...

Waduh...kelihatan meriah jer suasana raya tahun ini...... ada ketupat lebih kerrrr....nak skittt

zeqzeq said...

org dah senyum 24 jam mesti awet muda ..cunn..

zeqzeq said...

tak payah edit..pun cantik ORI daa..

Mak Su said...

saya ambil bau dari kejauhan

echah_syed said...

ct >> ct dgn dak lily pun mcm adik beradik kan :)


..........

chekdee >> ketupat dah abis kena rebus lenkali :D


..........

zz >> best arr photoscape ni.jom try!

puji ikhlas ke ni.. :p

.........

maksu >> bau rendang sama jek kot :)

LotsOfLove-Pearls said...

Hye..
Cantiknya Chalet..
Serious..
Bila balik Sabah nanti nak jenjalan ar kat Sana..

Rindunya ngn Gunung Kinabalu..