Sunday, September 27, 2009

syawal 1430H/2009

merah weiii..

aksi mengong dak milo ais..

like mader like doter.. :D

senyum sampai telinge ekeke :p

thnx abah..!

luv u darl..maaf zahir batin *banyak buat dosa nih :(

salam syawal semua..


raya tahun ni combi & famili tak balik kg.insyaALLAH nx raya tahun depan kami akan balik.alhamdulilah semua yg dirancang berjalan dgn lancar.syukur pada yg esa.


layan jerr..

9 comments:

rumah kuning said...

kita nak duit raya jugak....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Riang Ria di AidilFitri!! Yahuuuuu....

SYAbAR said...

salam aidilfitri

merah itu meriah kan combi... nampak muda segala semuanya

TokNabe said...

Saya pun balik kampung beraya, tak sempat nak ziarah blog rakan2. Emm.... duit raya tak ada ke?

zeqzeq said...

ni apasal..font comment warna putih lak>>hhee cuba bohmerah baru nampak kan..ecah oo echah

Sis-Lin said...

salam syawal ke-9 bt mama semua..
wah2 merahnye mak ngah..sakit wooo mata tgk..heheheh

cntik!!!

echah_syed said...

rumah kuning >> duit raya utk org blom kawen jek :p


.........

mama >> yeyey duit raya :D


.........

SYAbAR >> merah itu seksi.ye ke?? :p


.........

tok >> duit raya?? kena dtg sini ler :D


.........

zz >> nnt combi boh merak ekk :)


.........

sislin >> dari jauh dah nmpk takyah teropong bagai :p

yOnnA said...

mama! selamat hari raya. heee lama dah x dtg sini :D kem salam kt precious ok :)

echah_syed said...

yonna >> hi slmt slmt!

precious bz skrg sbb dah jadi teacher hehe :D